Nieuwsbrief

Sinds maart 2024 heb ik dan eindelijk een nieuwsbrief. Ik wilde dat al veel langer, maar kwam er gewoon niet aan toe. Inmiddels is het me gelukt om een platform te vinden voor mijn nieuwsbrief en kun jij je hier ook op abonneren, bijvoorbeeld via onderstaand formulier, of de zijbalk op mijn site.

Hoe vaak komt de nieuwsbrief?
Geen zorgen, ik ga je inbox niet volspammen met berichtjes, maar ongeveer eens paar maand deel ik wat schrijfwerk-nieuws met je. Als ik een maand niets te melden heb, dan slaan we het gewoon over, want het is natuurlijk een nieuwsbrief.

Ik heb me aangemeld, en nu?
Op het mailadres dat je hebt opgegeven krijg je een bevestigingsmail, pas als je hier op de link hebt geklikt, ben je officieel abonnee. Deze mail kán ook in je spambox zijn beland, dus check die ook even. Kom je er echt niet uit? Stuur me dan even een mailtje.

Ik hoop op deze pagina t.z.t. ook links naar de reeds verzonden nieuwsbrieven te plaatsen, dus dan kan je de mails teruglezen als je later lid bent geworden en toch wel nieuwsgierig bent naar die eerdere nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief 1: ‘Help! Hoe hou ik het vol’ is verschenen

Kom me volgen op social media