De liefdesformule

‘De liefdesformule’ is een feelgood serie die bestaat uit drie novelles, Vereenvoudigde breuk, Een kans op romantiek en Geluk in het kwadraat. Deze reeks gaf ik uit in eigen beheer en is (tot nu toe) alleen verkrijgbaar via Kobo. In de serie staat wiskundedocent Eline Snel centraal en haar drukke havo-2 klas, die haar, tegen haar zin, probeert te koppelen aan collega Bart.

Het schooljaar kan niet slechter beginnen. Vanwege personeelstekort wordt Eline Snel niet alleen de wiskundedocent, maar ook de mentor van een vervelende havo 2 klas. Tot overmaat van ramp verbreekt haar vriend Daniël in de eerste schoolweek hun relatie. Terwijl Eline zich door haar liefdesverdriet heen laveert, maken ruziënde leerlingen, klagende collega’s en veeleisende ouders het haar niet makkelijk. Kan Eline het tij nog keren, of zijn sommige breuken ook voor haar te ingewikkeld?

Januari 2024

Na haar breuk met Daniël, dacht Eline dat haar kans op romantiek verkeken was, maar niets is minder waar. Michel is knap, charmant en neemt haar graag mee uit. Tegelijkertijd laat hij niet veel over zijn persoonlijk leven los, wat het voor Eline moeilijk maakt om duidelijkheid te krijgen over haar gevoelens voor hem.
Ook maakt Eline zich grote zorgen om haar mentorleerling Noa. Ze lijkt zichzelf steeds meer af te sluiten voor de groep en haar cijfers kelderen. Is het verdriet om haar overleden oma, of heeft Noa grotere problemen?

Februari 2024

Een jaar geen dates, die duidelijke afspraak heeft Eline met zichzelf gemaakt. Dit schooljaar zoekt ze haar geluk in haar eerstegraadsopleiding en werkt ze aan zichzelf. Haar leerlingen trekken zich echter niets van deze afspraak aan en proberen haar te koppelen aan haar knappe collega Bart. Ook haar vriendin Jo doet een poging om Eline aan de man te helpen. Lukt het Eline om zich aan haar afspraak te houden, of ontdekt ze eindelijk de juiste liefdesformule?

Maart 2024

Kom me volgen op social media