Vervolgverhaal

Op 7 januari 2020 deelde ik het allereerste hoofdstuk van mijn vervolgverhaal (friends 4-ever) en iedere week op dinsdag komt daar een hoofdstuk bij. In dit verhaal staan vier vriendinnen en hun avonturen in de bovenbouw van de middelbare school centraal. Mocht je net op mijn blog arriveren en heb je geen zin om helemaal terug te bladeren naar dat eerste hoofdstuk (wat ik me heel goed kan voorstellen), heb ik hier speciaal voor jou een overzichtslijst gemaakt van alle hoofdstukken die tot nu toe zijn gepubliceerd. Ik doe mijn uiterste best om deze iedere week te updaten.
Maar eerst nog een disclaimer:

  • Deze schrijfsels zijn verre van perfect. Het is echt een hobbyproject en om die reden krijgt het verhaal minder aandacht dan mijn boeken en andere schrijfprojecten. Er kunnen dus taalfouten in zitten, (storende) woordherhalingen en de verhaallijn zal ook niet helemaal perfect zijn. Ik vind het fijn als je dit in je achterhoofd houdt als je het verhaal leest en iets tegenkomt wat niet helemaal lekker loopt.
    Wil je liever een verhaal lezen waar ik wel m’n uiterste best op heb gedaan om het perfect te laten zijn? Lees dan één van mijn boeken.
  • Het eerste hoofdstuk van het vervolgverhaal kwam online op 7 januari 2020, maar het verhaal begon in augustus. De seizoenen lopen dus niet helemaal gelijk. Als je wekelijks meeleest kan dit misschien verwarrend zijn.
  • Ik ben zelf christen (voor het geval je dat nog niet wist) en dat heeft invloed op dit verhaal. Ik zal niet gaan ‘preken’, maar bepaalde dingen gebeuren niet in dit verhaal. En sommige dingen juist wel, zoals dagopeningen op school en in gesprekken komt de kerk ter sprake. Verder houd ik dit verhaal zo veel mogelijk ‘neutraal’.
  • Zoals ik bij het eerste en tweede punt al deelde is dit echt een hobbyproject. Het is een wekelijks cadeautje dat ik de lezers van mijn blog (en mijn volgers op Instagram) geef. Hopelijk ervaar jij het ook zo en geniet je er iedere week van!

Wat extra informatie over de personages kan je onder deze links vinden:
Norah de Lange Lily van der MeulenEva TuinderMarit Verhagen

Het overzicht:
Hoofdstuk 1 – Norah // Hoofdstuk 2 – Lily // Hoofdstuk 3 – Eva // Hoofdstuk 4 – Marit Hoofdstuk 5 – Norah // Hoofdstuk 6 – Lily // Hoofdstuk 7 – Eva // Hoofdstuk 8 – Marit Hoofdstuk 9 – Norah // Hoofdstuk 10 – Lily // Hoofdstuk 11 – Eva // Hoofdstuk 12 – Marit Hoofdstuk 13 – Norah // Hoofdstuk 14 – Lily // Hoofdstuk 15 – Eva // Hoofdstuk 16 – Marit Hoofdstuk 17 – Norah // Hoofdstuk 18 – Lily // Hoofdstuk 19 – Eva // Hoofdstuk 20 – Marit // Hoofdstuk 21 – Norah // Hoofdstuk 22 – Lily // Hoofdstuk 23 – Eva // Hoofdstuk 24 – Marit // Hoofdstuk 25 – Norah // Hoofdstuk 26 – Lily // Hoofdstuk 27 – Eva // Hoofdstuk 28 – Marit // Hoofdstuk 29 – Norah // Hoofdstuk 30 – Lily // Hoofdstuk 31 – Eva // Hoofdstuk 32 – Marit // Hoofdstuk 33 – Norah // Hoofdstuk 34 – Lily // Hoofdstuk 35 – Eva // Hoofdstuk 36 – Marit // Hoofdstuk 37 – Norah // Hoofdstuk 38 – Lily // Hoofdstuk 39 – Eva // Hoofdstuk 40 – Marit // Hoofdstuk 41 – Norah // Hoofdstuk 42 – Lily