Nieuws #11 Publicatie ‘De liefdesformule’ boek 3

Yes! Hang de vlag uit, vandaag is het slotdeel in mijn e-book trilogie verschenen: Geluk in het kwadraat is verkrijgbaar via Kobo. Ik ben echt heel blij met dit slotdeel over Eline Snel en haar (inmiddels) havo drie klas. In dit bericht vertel ik je nog iets meer details over deze publicatie.

Flaptekst
Een jaar geen dates, die duidelijke afspraak heeft Eline met zichzelf gemaakt. Dit schooljaar zoekt ze haar geluk in haar eerstegraadsopleiding en werkt ze aan zichzelf. Haar leerlingen trekken zich echter niets van deze afspraak aan en proberen haar te koppelen aan haar knappe collega Bart. Ook haar vriendin Jo doet een poging om Eline aan de man te helpen. Lukt het Eline om zich aan haar afspraak te houden, of ontdekt ze eindelijk de juiste liefdesformule?

Compleet
De serie is nu compleet en ik vind het heel leuk om die drie covers zo bij elkaar te zien. Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat en alle positieve reacties op deze e-bookreeks. Hopelijk gaan jullie van het laatste deel net zo genieten als ik deed tijdens het schrijven.

Voor alle lezers die liever wachten tot een serie in z’n geheel uit is gekomen: je kunt nu veilig aan De liefdesformule beginnen.

Slot
O ja, wat ik nog even duidelijk wil hebben: het slot van het verhaal stond al vast toen ik begon aan deze serie, ik heb dus geen meningen van lezers meegenomen hierin 😉 Binnenkort vertel ik je graag meer over de oorsprong van deze serie, waarschijnlijk zal ik ook fun facts delen, net als ik bij mijn andere boeken heb gedaan.

Waar kan ik het boek kopen?
Zoals bij de vorige twee delen ook het geval was, kan je Geluk in het kwadraat aanschaffen via de webshop van Kobo, voor de heerlijke prijs van €2,99. Een koopje, toch?! Of de prijs altijd zo blijft, weet ik nog niet, misschien dat de prijzen in de toekomst omhoog gaan. Voor nu: heel veel leesplezier!

Wat hoop jij dat er gebeurt in ‘Geluk in het kwadraat’?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

5 Comments

        1. Haha, heel leuk om te horen 🙂
          O ja, ik zag trouwens dat jij je had aangemeld voor de nieuwsbrief, maar nog niet bevestigd. Zou het mogelijk zijn dat het mailtje met de bevestigingslink in je spambox is beland? Zo ja, dan kan je ’t nog bevestigen, anders krijg je nog steeds de nieuwsbrief niet 🙁

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.