Writing Prompt #3 Story cubes

Twee weken geleden schreef ik al over de Rory’s Story cubes en hoe ik ze gebruik met het schrijven. Daarom leek het mij leuk om vandaag een foto te delen van enkele dobbelstenen die ik rolde zodat je dat kunt gebruiken als writing prompt. Kijk en lees maar snel verder…

Ik mixte twee sets. Uit de blauwe (actie) set nam ik twee dobbelstenen en uit de oranje (basis) set nam ik er drie. Deze vijf plaatjes kwamen eruit:

  • Een schaap
  • Een (vallende) ster
  • Een bloem
  • Een papier wat verbrandt wordt
  • Een papier waar in geknipt wordt

Veel succes met het verzinnen van een verhaal hierbij. Ik ben al bezig, maar vind het nog vrij lastig.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet alle dobbelstenen in je verhaal te betrekken. Het gaat er uiteindelijk om dat je inspiratie krijgt en een leuk verhaal schrijft, niet dat je benauwd zit uit te vogelen hoe je al die plaatjes kunt verwerken in het verhaal!

Aankomende dinsdag zal ik echter niet mijn verhaal met deze writing prompt plaatsen, maar verschijnt er een ander, persoonlijk stuk.

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: