Day in the life #4 Woensdag 10 april 2019

Ik stond op het punt om 2017 te schrijven. Tja … we zijn toch echt al 2 jaar verder. De tijd gaat zo snel dat ik het gevoel heb dat ik het niet meer bij kan benen. Zo deel ik vandaag alweer de vierde ‘Day in the life’ update met jullie. Anna Laura koos deze keer de datum en daarom vertel ik jullie wat er gebeurde op woensdag 10 april.

Ontbijt & thee

Wat ik, zelfs op de dag dat mijn vorige ‘Day in the life’ update niet wist, was dat woensdag 10 april een dag werd waarop ik zou werken voor het LCJ. Ik wist dus ook niet dat ik mijn wekker om 6.30 zou gaan (hoewel ik om 6.15 al wakker was) en ik mijn ontbijt zou snel mogelijk naar binnen zou werken om aan de slag te gaan. Dat deed ik dus allemaal wel. Ik ontbeet met een smoothie bowl. Sinds mijn keelontsteking in februari ben ik van smoothies gaan houden, maar vaak als ik een smoothie dronk, kreeg ik rond 10.00 weer ontzettende trek. Dus maakte een smoothie met fruit en deed daar wat toppings op en het is een van mijn favoriete ontbijtjes geworden :-). Na het ontbijt ging ik aan de slag met al mijn taken voor die week, onder andere het voorbereiden van het Jeugdappel -16 dat afgelopen zaterdag plaatsvond.

Rommel, lunch, boodschappen & avondeten

Na een dag werken zag mijn bureau er ongeveer uit zoals op de foto linksboven te zien is. Tussen de middag lunchte ik buiten in de tuin met een uitgeholde komkommer die gevuld werd met tonijnsalade. Echt heel erg lekker! Aan het einde van de middag verzon ik wat we de komende week allemaal zouden gaan eten, want op woensdagavond doe ik tegenwoordig altijd de boodschappen. Ik vind het een heerlijk klusje en een bijkomend voordeel is dat ik alle ingrediënten van de producten kan checken, zodat het glutenvrij is. Het avondeten was een ovenschotel met kabeljauw, klaargemaakt door mijn moeder. Helaas ben ik van het boodschappen doen vergeten foto’s te maken (tot 2x toe zelfs, want ik dacht: dan maak ik 17 april wel een foto, maar toen heb ik er ook niet meer aan gedacht). ’s Avonds ging ik vroeg naar bed, want donderdag moest ik weer werken.

Tot zover het verslag van woensdag 10 april 2019. Ik hoop dat je het een leuk inkijkje in mijn leven vond, hoewel het verslag deze keer niet zo uitgebreid was. Voor komende maand ben ik op zoek naar een datum tussen 30 april en 24 mei 2019, want maandag 27 mei komt er een nieuwe update online. De eerste reactie met een datum erin gaat het worden.

Houd jij van boodschappen doen?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

    1. Bedankt 🙂 Mijn ervaring is dat een lijstje wel scheelt in tijd als je boodschappen doet, hopelijk is dat bij jou ook zo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: