Day in the life #40 Maandag 13 juni 2022

Op Instagram had ik weer een poll gehouden over welke dag ik deze keer een dagverslag moest houden, maandag 6 juni of maandag 13 juni. Tweede Pinksterdag kreeg de meeste stemmen, maar toen ik die avond in bed lag dacht ik er pas weer aan. Met andere woorden: ik had geen enkele foto gemaakt. Dus is het toch maar maandag 13 juni geworden. Dat bleek een leuke en productieve dag te zijn.

Mijn dag begon met mijn nieuwe lievelingsontbijt. Teffpap met een halve banaan, een handjevol aardbeien, walnoten, cacaonibs, kokosrasp en om het af te maken een scheutje ahornsiroop. Heerlijk! Ik had mijn bullet journal schema voor de week nog niet gemaakt, dus dat deed ik ondertussen. Erna ging ik schoonmaken, dat doe ik altijd op maandagochtend. Ik luisterde naar het lied Revival Anthem van Rend Collective. Ik was helemaal into Rend Collective omdat ik de week ervoor naar een concert van hen was geweest. Het was ook een ochtendje om gek te doen, want ik gebruikte de plumeau als microfoon. Tot slot moest ik (helaas) wat kleren retour sturen. Ik had een jurk, rok en broek bij Armed Angels gekocht – eerlijke, milieuvriendelijke mode en alleen de jurk paste. Het stofje ervan zie je op de foto.

Ik maakte een lijstje van alle ongelezen boeken in mijn boekenkast (veel leesexemplaren van De Wedloop) en begon rond half 11 met schrijven. Mijn snack voor die ochtend was bevroren fruit en ik ben helemaal gek op de mango thee van Clipper. Ik werkte aan project Snel die ochtend en voor ik het wist was het alweer lunchtijd. Ik at twee crackers met roomkaas en snijworst en een cracker met aardbeienjam, een avocado, een paar dadels met roomkaas en ik bakte er twee eitjes bij. Wij halen de eieren altijd bij een lokale boer, dus die zijn extra vers.

Normaalgesproken werk ik op maandagmiddag, maar omdat de Wedloop bijna gaat verhuizen was ik deze maandagmiddag vrij. Binnenkort werk ik dan extra met de verhuizing. Er kwam nog een pakketje voor mij, van de HEMA deze keer met een lange rok. Ik was zaterdag al bij de winkel geweest, maar daar hadden ze de rok niet meer in mijn maat. Ik nam ook een paar filmpjes op en schreef blogs, kan je raden welk blog ik ook schreef?

Het was mijn beurt om te koken, maar daar heb ik geen foto’s van. Na het eten deed ik een korte work-out met gewichtjes en daarna douchte ik. Vervolgens speelde ik een halfuur Sims, terwijl ik luisterde naar de Where’s the joy in that? podcast. Om half 8 kwam mijn schoonzus en gingen we samen een rondje lopen. Ook daar heb ik weer geen foto’s van gemaakt.

Waar ik wel een foto van heb is mijn stappenteller na de wandeling. Ik weet niet of je het kan zien, maar er ik had meer dan 16.000 stappen gezet. Ik wilde een beetje op tijd naar bed gaan, maar besloot nog wat te maken in m’n stiltedagboek waardoor het toch iets later werd. Dit is een stukje uit Revival Anthem. Uiteindelijk ging ik wel pas om half 11 naar bed, maar sliep wel bijna direct omdat ik wat ontspannends had gedaan voordat ik ging slapen.

Wat doe jij om te ontspannen voordat je gaat slapen?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

2 Comments

  1. Leuk om te lezen weer! Voordat ik ga slapen lees ik vaak (gister bijvoorbeeld yes, papa gaat trouwen herlezen!) of werk ik in mn Bullet Journak! Enne, was die blog project uitgelicht De Stad?

    1. Heerlijk hoor! Ik lees ook vaak voor het slapen gaan, maar de laatste tijd minder vaak. Die blog was m’n mini-review blog van juli (volgens mij) – vandaar de foto met een stapeltje van drie boeken 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.