Friday Fun #13 5 memes over afleidingen

Ja! Ik heb weer een paar leuke memes verzameld rond het thema ‘afleiding’. Want wat kan er veel zijn dat je afleidt van het schrijven. Ook bewuste afleiding die je zelf zoekt… Maar vandaag kunnen we daar allemaal even de draak mee steken.

Story of my life! Nu ja … dat is misschien wat overdreven. Ik merk vooral dat ik, op dagen dat ik erg moe ben, sneller wordt afgeleid door random facts op het internet. En, heel soms komt informatie die ik op het internet vind wel van pas in een verhaal!

Dit is dus net zo herkenbaar als het eerste plaatje. Een van mijn favoriete liedjes is het anti-Facebook-lied van Pieter Derks en wel om de reden dat het gewoon waar is.

Ik denk dat dit wel zou gebeuren als ik een eigen huis heb. Ik verzin nu ook weleens smoesjes om niet te schrijven, zoals het opnieuw indelen van de boekenkasten op mijn slaapkamer, of het grondig opruimen van mijn werk/hobbykamer.

Ook dit plaatje is herkenbaar. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik wel 5 verschillende verhaalideeën en ze willen allemaal het eerst geschreven worden. En dan ben ik aan het schrijven en komen er weer nieuwe ideetjes bij.

Meestal gaat het goed. Voor mijn baan bij het LCJ werk ik ook veel vanuit huis en dan lukt het allemaal prima. Maar als ik dan opeens voor mezelf moet gaan werken… Gelukkig kan ik heel goed schrijven wanneer ik in Engeland ben. Op de een of andere manier heb ik dan minder afleidingen. Gelukkig ben ik daar nu ook, dus augustus wordt een goede schrijfmaand (hopen we dan).

Door wie of wat word jij snel afgeleid?

Liefs,

Mirjam

6 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: