Friday Fun #4 Mijn boek is af

Zoals je in de maandelijkse schrijfupdates wel hebt kunnen lezen is mijn vierde verhaal af. Ik heb deze in razend tempo geschreven, nadat het verhaal al een halfjaar in mijn hoofd heeft gesudderd. Ik was zo tevreden over dit verhaal dat ik mij helemaal herkende in het plaatje wat ik vandaag ga laten zien. Nieuwsgierig? Lees en kijk dan snel verder!

Het verhaal opsturen naar de uitgever, iets wat ik heel spannend vind. Maar… ik moet eerlijk zeggen dat ik het vaak voor mezelf een stuk moeilijker maak dan eigenlijk nodig is. Er zijn schrijvers die alle stappen met hun redacteur delen. Ik stuur liever een versie van het verhaal waar ik tevreden over ben.

Bij mijn eerste boek (de opdracht, 2015) heeft het een halfjaar geduurd voordat ik genoeg moed had verzameld om het verhaal op te sturen naar de uitgever. Bij de andere verhalen was dat iets korter, maar dat was eigenlijk vooral omdat mijn redacteur vroeg of ik nog wat geschreven had. Dus toch een beetje wat er in het stripje gebeurd ;-).

Heb ik mijn vierde verhaal al opgestuurd naar de uitgever? Op het moment dat ik dit schrijf nog niet, maar wellicht als deze post online komt wel. Zodra ik meer weet laat ik het weten op mijn blog!

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: