Nieuws #1 Chaos is er

Mocht er tussen de bedrijven door breaking news zijn, dan schrijf ik daar speciaal een berichtje voor. Zo ook vandaag. Afgelopen vrijdag kwam de postbode aan de deur met een bijzonder pakket: twaalf exemplaren van mijn allernieuwste boek: Chaos. In dit berichtje vertel ik er (heel kort) iets over…

Zo’n speciaal pakket vraagt natuurlijk om speciale foto’s. Samen met mijn vader, camera, bos bloemen (want ja, dat krijg je ook als je boek uitgegeven wordt) en het boek zelf naar boven. De andere twee boeken er stiekem bij gelegd en alles netjes opgeruimd… Nou ja, dat laatste moet je maar niet te letterlijk nemen. Ik schuif namelijk altijd alles aan de kant en dat is op deze foto wel te zien (zie links achter mij). Het geeft niet. Mijn boek kwam uit en ik ben er super blij mee. De voorkant is gaaf (dank aan Albert Bloemert, Sjaak Verboom en Anne Overduin) en ook over de inhoud ben ik tevreden. Grote dank aan Froukje, mijn redacteur. Zonder haar was het boek lang niet zo prachtig als dat-ie nu is. Ik moet denk ik een volgende keer maar een dankwoord in het boek zetten, dan weet iedereen hoe geweldig zij is!

Mijn boek is verkrijgbaar bij veel (christelijke) boekhandels, online webwinkels en via de site van de uitgever: www.debanier.nl

Ik zou het leuk vinden om te horen wat je van het boek vindt!

Liefs,

Mirjam

5 Reacties

 1. Zo tof!
  Ik ken jou ook helemaal niet in het echt, maar ben ook heel blij voor jou.
  Trouwens nu we dat zo zeggen, misschien een idee om eens af te spreken?
  Misschien zit je daar helemaal niet op te wachten hoor, maar ik dacht we kennen elkaar nu al zo lang online dat we misschien offline ook eens konden meeten 🙂
  Ik hoor het wel!

 2. Wauw wat tof! wat mag jij trots zijn op jezelf!
  Misschien moet ik hem maar is gaan kopen want ik ben wel nieuwsgierig naar je boeken! ben momenteel druk aan het revalideren dus een boek lezen tussen door is goed voor de ontspanning.

  Lieve groetjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: