Friday Fun #6 Editing

Een verhaal is eigenlijk nooit af. Zelfs als ik een van mijn boeken doorblader kom ik scènes tegen waarvan ik denk: als ik het zou kunnen herschrijven zou ik het zo en zo doen. Daarom heb ik voor vandaag het bovenstaand plaatje uitgezocht.

Toch moet je het verhaal op een gegeven moment loslaten, je schouders ophalen en proberen om het een volgende keer beter te doen. En het mooie is: wat jij zelf soms als mislukt beschouwt, kan voor anderen precies het mooiste gedeelte uit het verhaal zijn.

Heb jij er ook last van dat je altijd je verhalen wilt blijven verbeteren? Of weet je een oplossing voor dit probleem waar ik last van heb? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: