Fun Facts #20 Nóg 7 weetjes over Time-out

Twee weken geleden heb je de tweede reeks fun facts kunnen lezen van Time-out. Omdat mijn avonturen in Engeland even talrijk zijn als die van Lynn, heb ik nog een blog kunnen schrijven met fun facts. En heel misschien zou ik er nog eentje kunnen schrijven, maar voorlopig laat ik het hierbij.

Zoals ik al eerder schreef, kan het zijn dat de fun facts overlappen met eerdere berichten die je gelezen hebt op mijn blog of mijn Instagram. Toch hoop ik dat je deze reeks leuk zult vinden.

 1. Big apple: Op een van haar eerste oppasdagen gaat Lynn met Katie en Oliver naar de Big Apple, een indoorspeeltuin. Het eerste jaar dat ik op G. & Y. paste ben ik hier regelmatig geweest. In de jaren erna ben ik er nog wel met Y. geweest, maar G. vond zichzelf er te groot voor.
 2. Nando’s: Regelmatig haalt de familie Waters eten bij Nando’s, een heerlijk kiprestaurant dat ook een vestiging in Woking heeft. Ik ben daar ook regelmatig geweest met de familie R. (en ook een paar keer alleen).
 3. Isle of Wight: Lynn gaat met de familie Waters op vakantie naar de Isle of Wight. Ikzelf ben ook regelmatig een weekend daar geweest, maar dan met de boot van de familie R. Het is er werkelijk waar prachtig en ik weet zeker dat Lynn er een goede tijd heeft gehad.
 4. Lego: Tijdens de vele zomers die ik in Engeland ben geweest, heb ik veel Lego gebouwd. Daarnaast ben ik zelf ook een enorm van fan Lego, dus dit moest zeker een rol spelen in mijn verhaal.
 5. Pirate golf: De dag naar haar verjaardag gaat Lynn met vrienden naar de golfbaan om minigolf te spelen. Ook dit is gebaseerd op iets wat ik zelf ook regelmatig heb gedaan (maar dan niet op de dag naar mijn verjaardag). Ik kwam op het idee om haar de golfbaan te laten bezoeken met vrienden van de kerk, toen ik een mailtje kreeg van iemand uit de kerk waar ik in Woking altijd naartoe ga, met de aankondiging dat ze met z’n allen gingen minigolfen.
 6. Nibbles: Katie en Oliver krijgen in de loop van het verhaal een konijn. Deze heeft dezelfde naam gekregen als het konijn van Y. in Engeland. Ik weet ook nog dat ze hun eerste konijn kregen (het tweede jaar dat ik kwam oppassen). Zij heette Charlotte, maar is helaas opgegeten door een vos.
 7. Londen: Natuurlijk ontkomt Lynn niet aan een bezoekje aan Londen. Het grootste gedeelte van dit hoofdstuk heb ik geschreven, terwijl ik zelf in de hoofdstad van Engeland was (in 2018).

Dit waren alle fun facts die ik van Time-out met je wilde delen. Ik hoop dat je ervan hebt genoten. Over twee weken hoop ik nog wel de muzieklijst van dit boek te onthullen.

Hoe zou jij een fictief konijn noemen?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

 1. Wat een leuke fun facts weer. Er zit hier in Worcester ook een Nando’s maar ik ben er nog steeds niet geweest. Ik moet er echt snel heen want ik hou echt heel erg van kip.

  Hmm en een naam voor een fictief konijn. Echt geen idee. Ik heb een knuffelkonijn en zelfs die heeft geen naam. Die heet gewoon konijn haha.

  1. Oeeeh, Nando’s in Worcester? Volgens mij moeten we daar dan samen heengaan 🙂 Nando’s is namelijk ook erg goed met glutenvrij!
   Grappig dat je knuffelkonijn naamloos is. Kun je hem niet Naamloos noemen? (sorry, ik ben in een flauwe bui)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: