Friends 4-ever // Vakantiemail 1 // Norah

In het vorige hoofdstuk gingen de vier vriendinnen naar Lily, waar ze een dag doorbrachten in het zwembad dat in de tuin stond. Je kunt het hier teruglezen. Ze maakten ook een afspraak om elkaar lange mails te sturen gedurende de vakantie. Vandaag de eerste uit de reeks, natuurlijk is deze geschreven door Norah.

Hoi allemaal!

Hoe is het met jullie? Gezien al jullie appjes gaat het volgens mij wel goed. Ik ben wel benieuwd naar jullie avonturen! Heel veel plezier Marit, je gaat morgen weg, toch? Doe James en Amy de groetjes van mij en kan je voor mij een reep van die lekkere chocolade meenemen? Je weet wel, met snoepjes enzo erin met zo’n paarse verpakking. Ben het merk vergeten, maar je weet vast wel welke ik bedoel!

En Lil, lukt het een beetje met niet verliefd zijn en ik-zal-z’n-naam-niet-noemen-maar-je-weet-wie-ik-bedoel vergeten? Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en zult genieten in Zwitserland.

Je foto’s zijn echt jaloersmakend, Eef, maar ik gun het je ook! En het is inderdaad een geweldige aanmoediging om te gaan sparen voor een gezamenlijke reis naar Curaçao over twee jaar.

Nou, nu heb ik wel genoeg naar jullie geïnformeerd en mag ik vast over mezelf gaan vertellen. Of is dat nog steeds asociaal? Maakt niet uit, ik doe het gewoon, jullie kennen me goed genoeg om te weten hoe ik ben 😉

Spanje is heerlijk, een goed alternatief voor het zonnige eiland waar Eva verblijft. Ik ben tot nu toe iedere dag wezen zwemmen, de ene keer in het zwembad bij ons appartement en dan weer in de zee. Soms zelfs allebei. En gisteravond zijn we met een boot meegegaan voor zo’n tocht, echt superromantisch, de zonsondergang tegemoet. Ethans vader heeft prachtige foto’s gemaakt en we hebben dolfijnen gezien! Echt … dat was superleuk. Als achtjarige Norah dat had geweten, was ze vast flauwgevallen. Ik vind het nog steeds supermooie beesten om te zien en kan niet wachten tot ik die foto’s kan laten zien aan jullie. Ik heb zelf geen foto’s kunnen maken, want m’n telefoon was helemaal leeg, na een lange dag slenteren door Barcelona. Maar misschien gaan we de laatste avond nog zo’n tocht maken … zul je net zien dat we dan geen dolfijnen tegenkomen 🙁

Ethan is nog steeds erg lief, maar daar hoef ik vast niet heel lang over door te zwijmelen. Eva en Marit zullen vast niet met mij eens zijn dat Ethan de liefste is die er bestaat en Lily heeft het al moeilijk genoeg om niet steeds te hoeven denken aan ik-zal-z’n-naam-niet-noemen-maar-je-weet-wie-ik-bedoel 😉

Pfoeh, nu had ik ons opgedragen om heel lange mails te schrijven, maar ik begin zowaar een beetje inspiratieloos te worden. Ik heb echt heel veel leuke dingen gedaan, zoals de Sagrada Familia bekeken, veel gewandeld en veel gezien, maar het lijkt allemaal ook een beetje op elkaar. En ik heb het gevoel dat ik in deze mail geen recht kan doen aan al het moois hier. Misschien moeten we als we allemaal terug zijn sowieso een avondje plannen waarop we elkaars foto’s bekijken en meer vertellen over de vakantie, dan komt het vast weer terug in m’n herinnering.

Ik moet trouwens gaan stoppen met schrijven, want morgenochtend gaat de wekker vroeg omdat we een jeeptocht gaan maken. Wel heel gaaf natuurlijk, maar vroeg opstaan zit niet meer in m’n systeem. Ik zal wel foto’s appen, als ik niet al te veel onder de modder zit. En als ik komende week een dolfijn spot en op de foto krijg, zullen jullie dat zien aan m’n profielfoto 😀

Heel veel liefs,

Norah

9 Reacties

  1. Oh, wat een leuke mail! Hoeveel ga je er schrijven? Ik heb elke dag op je website gekeken of er al een nieuw hoofdstuk was en nu is die er, yes! Hoeveel mails ga je schrijven? Hopelijk veel!
    Liefs,
    Naomi

    1. Ha Naomi, wat leuk om te lezen dat je het een leuk hoofdstuk vond. Van het vervolgverhaal komt altijd op dinsdag weer een nieuw hoofdstuk online. Ik laat elke vriendin één mail schrijven en dan begint het nieuwe schooljaar (met schrijven loop ik wat verder vooruit). Hopelijk vind je dat leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: