Happy 2023

Het is niet te geloven, maar er is alweer een nieuw jaar begonnen. Voor de verandering kwam er op Nieuwjaarsdag geen post online, want toen was het zondag. Nu kan ik mijn blogberichten van tevoren inplannen, ik wil toch liever geen bericht op zondag online zetten. Maar vandaag mag ik je ook nog het allerbeste voor het nieuwe jaar wensen, dus hierbij doe ik dat.

Jaardoelen en projecten
Ik schrijf dit bericht echt ver van tevoren. Het is een koude novembermaandag en ik zit na te denken over mijn doelen voor 2023. Ik moet ze nu nog opstellen, maar verwacht dat tegen de tijd dat jij dit leest, ik alles wel heb vastgesteld. Binnenkort kun je er van alles over lezen op m’n blog.

2023 wordt m’n eerste (bijna) fulltime schrijf- en ondernemersjaar. Uiteraard blijf ik bij De Wedloop werken, maar ik hoop m’n bedrijf verder uit te breiden. Niet te veel, mijn belangrijkste werk blijft schrijven, maar af en toe zal ik zeker klussen oppakken voor opdrachtgevers. Ik heb er superveel zin in. Op m’n blog houd ik je, uiteraard, op de hoogte.

Vervolgverhaal
Dit is het laatste jaar dat ik wekelijks een hoofdstuk van het vervolgverhaal zal publiceren, maar … niet getreurd, als alles meezit zal dit jaar ook het eerste fysieke boek verschijnen over een van de vriendinnen uit het vervolgverhaal. En ik denk er uiteraard ook over na hoe ik het volgend jaar kan invullen. Misschien komt er wel een heel nieuw vervolgverhaal, al kan ik geen harde belofte doen. Voor nu heb je in ieder geval nog 52 weken plezier van de avonturen van Norah, Lily, Eva en Marit.

Persoonlijk
Ook persoonlijk wordt 2023 een speciaal jaar. Ik hoop immers 30 te worden! Ik kan er zelf echt niet bij, voel me eerlijk gezegd nog steeds 23, geen idee hoe het kan dat het zo snel gaat allemaal, maar het is nu eenmaal zo.

Samen! deel 4
Er verschijnt dit jaar sowieso één boek van mij bij Uitgeverij De Banier, namelijk het vierde deel in de Samen! reeks. Ik hoop natuurlijk dat er nog een boek bij De Banier gaat verschijnen, maar dat weet ik niet zeker. Ook daar hoop ik je op mijn blog van op de hoogte te houden.

Waar kijk jij naar uit in 2023?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.