Nieuws #8 Help! Herrie in huis

Nee, geen herrie hier in huis. Maar Help! Herrie in huis is verschenen. Het voelt voor mij altijd een beetje onwerkelijk als er een nieuw boek uitkomt. Ik heb er dan zelf al heel veel werk in zitten en dan blijft het een tijdje rustig. Als je eigenlijk alweer heel druk met andere dingen bezig bent komt ineens het boek binnen. Maar uiteraard heel erg leuk om ein-de-lijk het boek in handen te hebben.

Gisteren maakte ik meteen een unboxing video, maar omdat het Goede Vrijdag was wilde ik er verder niet te veel aandacht aan besteden. Daarom heb ik ook besloten om de online boekpresentatie dinsdag 19 april 2022 te houden, om 19.30 uur op mijn YouTube kanaal. Kijk je ook mee? Tijdens de boekpresentatie vertel ik van alles over het schrijfproces van Help! Herrie in huis, lees ik een stukje voor en beantwoord ik vragen.

En nu … nu ga ik even genieten van het feit dat mijn nieuwe boek er is. Als je mijn blog een beetje gevolgd heb weet je dat het me veel moeite gekost heeft tot dit eindresultaat te komen, daar vertel ik dus ook meer van in de boekpresentatie.

Heb jij nog een vraag die ik dinsdag kan beantwoorden? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

  1. Superleuk dat je de doos eindelijk open kon maken ((: Het is echt een heel mooi boek geworden, ik hoop dat die snel bij ons in de boekhandel ligt, dan ga ik hem gelijk kopen! Deel 1 & 2 heb ik voor mn verjaardag gekregen, dus dan heb ik (tot nu toe dan) de hele serie. Ik ben heel erg benieuwd, ik kan haast niet meer wachten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.