Schrijfdoelen #9 Update bingo 2020

We zijn alweer over de helft van het jaar! Hoe gaat het eigenlijk met mijn jaardoelen? Vorig jaar plaatste ik elk kwartaal een update, maar dat vond ik toch wel wat veel. Ik besloot om dit jaar alleen nu een update te geven (en misschien eentje in december). Dat komt ook wel goed uit, want ik heb nog niet zoveel doelen behaald…

Afgelopen vrijdag verscheen dit vlogje op mijn YouTube kanaal, waarin ik je stap voor stap door mijn doelenlijst heenpraat. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de veranderde doelen, de status van elk doel en welke doelen ik gehaald heb, check dan vooral even het filmpje!

Hoe gaat het met jouw jaardoelen?

Liefs,

Mirjam

6 Reacties

 1. Nu je vlog (en ook de andere vlogs) vind ik erg leuk. Je vertelt het precies goed, niet te schooljuf achtig, niet te kinderachtig, niet te overheersend… etc… gewoon goed. Ik bewonder je, hoe je zoveel verschillende projecten naast elkaar kan doen, maar waarschijnlijk heb jij dat ook nodig, om met elk project verder te komen. En de opzet van je doelen vind ik altijd heel leerzaam. Dat heeft mij geinspireerd om mijn leven meer structuur te geven.
  Mijn schrijfdoelen? Een schrijfvakantie die tot een on-line schrijfcursus gereduceerd is. Na jouw review over de LOI, ben ik nu aan het verder zoeken. Dus dat is nu stap 1. En dan komen alle andere doelen automatisch…hopelijk. Veel succes met al je plannen.

  1. Nog een vervolg vraag. In je vlog spreek je over je projektplan, waar dan je maand doelen uit voort vloeien. Misschien kun je in een andere vlog nog eens uitleggen hoe je zo’n schrijfproject in een projectplan omzet. En hoe je daar realistische maanddoelen van maakt. Ik zou dat graag eens willen horen. Voor mij is dat erg onduidelijk.

   1. Dank je wel voor je reacties 🙂 Ik ben benieuwd waar je uiteindelijk uitkomt. De LOI cursus was het voor mij echt niet, het was echt veel te belerend/kinderachtig. Wat fijn dat ik je heb kunnen inspireren om meer structuur te geven aan het leven. In augustus komt er een blogbericht online waarin ik vertel over het opstellen van doelen, daar komt je vraag deels aan de orde. Wel een goed idee om een keer een vlog of blog (of beide) te maken over de projectplannen. Dat is iets wat ik nog niet zo heel lang geleden heb geïntegreerd bij het schrijven, dus het was nog niet in me opgekomen om hier meer over te delen 😉

    1. Nu de eindselectie bestaat uit 3 aanbieders. Laudius, Schrijversacademie of Queridoacademie. Overal de online variante. Bij Laudius weet ik nog welke precies, ze hebben er 2, en het kost heel weinig (in Juli). Waarschijnlijk wordt het een van de eerste 2. Querido waarschijnlijk niet. Maar je hoort het nog wel. Jouw probleem met de LOI begrijp ik, want dat merkte ik in de proefles al.

 2. Ik vind het idee van een bingo echt heel leuk! Ik heb op het moment niet echt doelen om aan te werken maar ik zou het wel leuk vinden om het wat meer in mijn leven te implementeren.
  Veel succes de komende maanden met je doelen!

  1. Een bingo maakt het hebben/behalen van doelen erg leuk, vind ik zelf. Ik ben benieuwd of en hoe jij het gaat gebruiken 😀
   Dank je wel voor je succeswens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: