Vlogs op vrijdag #13 Februari 2023

Zoals gebruikelijk komt op de eerste vrijdag van de maand het overzicht online waarin ik je laat zien welke vlogs er afgelopen maand online zijn gekomen. Misschien heb je ze allemaal wel gezien, of heb je er een gemist. In dit bericht kan je ze allemaal terugkijken.

Q&A
De eerste video was een Q&A video waar ik al een tijdje vragen voor verzamelde. Er kwamen heel leuke vragen binnen over schrijven, zoals waarom ik eigenlijk schrijver wilde worden. Ook werd er een persoonlijke vraag gesteld over Jaap en mij 😉

Coeliakieverjaardag
Deze video kwam online op de dag dat het zes jaar geleden was dat ik mijn coeliakie diagnose kreeg. Het is volgens mij een van de langste, of misschien wel de langste video op mijn YouTube kanaal geworden, maar ik vond dat dit verhaal echt een keer verteld moest worden. Je hoort hier over mijn weg naar de diagnose, hoe mijn leven erna veranderde, wat ik moeilijk vind en ook wat fijne momenten die ik beleefd heb met het glutenvrije dieet.

Schrijftip
En toen kwam er een video die ik al lang geleden beloofd had met je te delen. De video over statistieken: wanneer is je boek goed leesbaar? Nu neem ik de statistieken nog steeds met een korreltje zout, maar ik denk dat het zeker helpt bij het produceren van een boek dat voor (bijna) iedereen leesbaar is, dus doe er je voordeel mee.

Ondernemersregels
Tot slot een video waarin ik je meer over mijn ondernemersregels vertel, de regels die ik voor mezelf heb opgesteld. Het grappige is dat ik op dit moment een van die regels aan het overtreden ben. Het is namelijk half acht ’s avonds en ik ben nog aan het werk 😉

Vooruitwerken
De afgelopen maand heb ik redelijk vooruitgewerkt wat betreft vlogcontent en daar ben ik nu heel erg blij mee. Op moment van schrijven heb ik namelijk ontzettende keelpijn en kan ik bijna niet praten. Daarnaast vind ik het ook heel erg lekker om een beetje vooruit te werken, als er dan een keer een drukke week is en ik eigenlijk geen tijd heb om een vlog op te nemen, geeft dat helemaal niets.

Welke video vond jij het leukst om te zien?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

4 Comments

  1. Beterschap! Je ondernemersregels vond ik leuk, vooral omdat je goed hebt nagedacht, wat wel en wat niet. Succes!

    1. Dank je wel! Het gaat gelukkig weer de goede kant op. En supertof dat je de ondernemersregelsvideo leuk vond, die vond ik zelf ook heel tof om te nemen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.