Vlogs op vrijdag #8 September 2022

Zoals je wellicht weet licht ik eens per maand de vlogs uit die ik op mijn YouTube kanaal plaats. In verband met vakantie en ziekte is er in september niet elke vrijdag een vlog online gekomen. Maar ik heb toch drie leuke filmpjes geüpload en ik heb grootse plannen met mijn YouTube kanaal en daar wil ik je in dit bericht ook meer over vertellen!

Als eerste kwam er een nieuwe schrijftip online in de schrijftips reeks die ik op mijn kanaal deel. Deze keer ging het over krachtige dialoog. Ook vertelde ik iets meer over de Samen! serie deel 4.

De tweede video die online kwam was meer een vlog. Het begon met het printen van de eerste versie van De stad. Die nam ik door en ik vertelde mijn eerste reactie. Ook vertelde ik iets meer over de voortgang van dit project, hoe ga ik het herschrijven aanpakken?

En de laatste video was een soort kruising tussen een reisvlog en een schrijfvlog. Ik deelde je over mijn trip naar Bratislava en wat ik daar zoal gedaan heb op schrijfgebied. Tijdens het bewerken van deze video bedacht ik me hoe leuk het zou zijn om vaker zulke video’s te delen en dan ook van wat ik daar dan deed. Niet alleen maar schrijven, maar ook een verslag van m’n trip.

Lifestyle
Ik heb een hekel aan het woord lifestyle, maar toch is dat de kant die ik op wil met mijn YouTube kanaal. Ik ben al tijden groot fan van Ruby Granger en haar stijl video’s spreekt me aan. Low key, maar toch ontzettend leuk om te volgen. Zoiets wil ik ook met mijn YouTube kanaal gaan doen – je meer vertellen over het schrijversleven en dan dus enerzijds meer over het schrijven en anderzijds een inkijkje in mijn leven. Ik heb al superveel leuke ideeën bedacht, dus het gaat meer die kant op. Uiteraard deel ik ook schrijftips en krijg je tussen de regels ook informatie over het schrijven. Maar ik wil me niet alleen maar beperken tot video’s over schrijven, terwijl ik nog zoveel meer te delen heb.

Nieuwsgierig naar deze wending die mijn kanaal gaat aannemen? Abonneer je dan zeker even! Uiteraard hoop ik wel maandelijks een overzicht te maken op m’n blog van de video’s die online zijn gekomen.

Vind jij dit een leuke ontwikkeling?

Liefs,

Mirjam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: