Day in the life #3 Zaterdag 2 maart 2019

Alweer de derde editie van Day in the life. In deze blogs vertel ik over een dag uit mijn leven die de afgelopen maand plaatsvond. De lezers van mijn blog bepalen welke dag dit is. Mariléne koos deze keer voor 2 maart 2019. Het foto’s maken is er helaas een beetje bij in geschoten, maar ik denk dat je toch een aardig beeld van mijn dag krijgt.

Spelletjes en oorbellen

Ik werd die ochtend heel vroeg wakker, kwart over 5 al. Daar was ik absoluut niet blij mee, want ik was de avond ervoor ook laat gaan slapen omdat ik mijn verjaardag had gevierd met mijn vrienden. Maar wat ik ook deed, ik kon niet meer slapen. Uiteindelijk ben ik maar uit bed gegaan. Er waren ook nog 3 logeetjes, voor wie het best een eind terugreizen was. ’s Morgens hebben we gezamenlijk ontbeten en gezellig gekletst. Rond een uur of 11 vertrok iedereen en ben ik even naar de speelgoedwinkel gefietst. Ik kocht het spelletje in de bovenste foto (keer op keer) en bij de HEMA nog een paar oorbellen van mijn verjaardagsgeld.

Toen ik weer thuis kwam waren mijn broer en schoonzus er. Mijn moeder en ik vierden onze verjaardag voor de familie. We deden twee spelletjes, Machi Koro en Imperial settlers, en ik won ze allebei. Het zijn trouwens beiden spelletjes die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik heb bordspelletjes altijd al wel leuk gevonden, maar de laatste tijd geniet ik er extra van. Ik heb nu ook een paar spellen (waaronder Imperial settlers) waar een solo variant van bestaat. Superleuk!

Boek, boekenbonnen & crumble

’s Middags kwam er nog wat visite en ik kreeg van een oom en tante nog een boekenbon. Samen met de bonnen die ik van mijn vrienden al had gekregen vormde dit een te leuk waaiertje. Op moment van schrijven heb ik ze nog niet uitgegeven, want ik moet van mezelf eerst mijn To Be Read stapel wat kleiner maken. Ook at ik glutenvrije aardbeiencrumble. Echt … zo heerlijk! Deze had ik de dag ervoor gebakken, met hulp van mijn twee nichtjes.

’s Avonds ging ik vroeg naar bed, want ik was echt helemaal kapot. Vooraf las ik nog wat in Robinson Crusoe en toen viel ik al snel in slaap, want wat een ongelooflijk saai boek is dat. De volgende dag heb ik er zelfs voor gekozen om hem niet uit te lezen, hoewel ik al op bladzijde 100 was. Het concept van het verhaal vind ik nog steeds erg gaaf, maar de originele versie is gewoon heel erg saai.

Tot zover het verslag van zaterdag 2 maart 2019. Ik hoop dat jullie het maandelijkse inkijkje in mijn leven leuk vinden. Ik ben ook weer op zoek naar een datum tussen 31 maart en 20 april, want op maandag 22 april volgt een nieuw verslag. Laat het me in een reactie weten, de eerste datum die genoemd wordt kies ik.

2 maart is ook alweer een tijdje geleden, maar gebeurde er bij jou iets bijzonders op die dag?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

    1. Hopelijk heb je toen genoten van de granola 😉 10 april klinkt goed, ga ik doen! Ik ben zelf heel benieuwd hoe die dag eruit gaat zien 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.