Day in the life #32 Dinsdag 5 oktober 2021

Het is weer tijd voor een Day in the life blog. Ik heb het gevoel dat ik er pas nog een geschreven heb en dat klopt ergens ook wel. Het blogbericht van vorige maand schreef ik echt last minute en het bericht van deze maand kan ik redelijk op tijd schrijven omdat het aan het begin van de maand plaatsvond. Ik beloofde de vorige keer meer foto’s… maar of dat nu echt gelukt is? Je ziet het als je verder leest 😉

Ik werd ’s morgens rond half 7 wakker in het mooie Nieuwpoort. Omdat we de avond ervoor een TFC-vergadering hadden bleef ik slapen bij Anna Laura. De volgende dag zou ik dan in Sliedrecht of Hardinxveld kunnen werken.

Nieuwpoort is echt heel erg mooi en de lucht was strakblauw die ochtend, dus daar moest ik natuurlijk ook wel een foto van maken. Ik geniet altijd van de straatjes en de mooie torens van dit vestingstadje. Ik ontbeet bij Anna Laura (wel mijn zelf meegebrachte ontbijt, het waren glutenvrije pannenkoekjes) en rond half negen vertrok ik in de richting van Hardinxveld.

Sinds een paar maanden hebben we hier namelijk een prachtig kantoor. Voor wie de sticker ziet en denkt: IKC, maar Mirjam, je werkt toch bij het LCJ? Klopt. Maar er gaat binnenkort het een en ander veranderen bij het LCJ.

De dag ervoor had een verhuizing plaatsgevonden, dus het was eigenlijk best wel een puinhoop. Maar ondanks dat, of misschien wel dankzij dat, heb ik heel hard kunnen werken. Twee collega’s van mij werkten aan de bestellingen en het opruimen, terwijl ik artikelen redigeerde voor het nieuwe magazine dat begin december uitkomt en natuurlijk sociale media posts inplande.

En tja, dit is alweer de laatste foto van dit bericht. Sorry. Ik kan het wel uitleggen. Ik had een poll op Instagram gedaan voor de datum van het Day in the life blog… 5 oktober (de verjaardag van mijn vader) en 17 oktober (de verjaardag van J.), 5 oktober kreeg de meeste stemmen, maar ik twijfelde nog of ik niet toch 17 oktober zou doen. Uiteindelijk toch maar 5 oktober gedaan, maar daardoor vergat ik toch weer foto’s te maken. Maar ik zal je wel vertellen wat er allemaal nog gebeurde.

Rond half 3 vertrok ik van mijn werk en reed naar de woonplaats van J. Ik haalde hem op, zodat hij ook het feestje van mijn vader kon meevieren. We stonden nog een poosje in de file op de A1 (en wie denkt: hé, op dat klokje staat 5:15, de klok in mijn auto loopt ongeveer een uur en tien minuten voor, vind ik fijn) en het regende, wat een hele tegenstelling was met het heerlijke weer van die morgen.

Eenmaal thuis schreef ik de kaart voor bij het cadeau voor mijn vader. Mijn broers, schoonzussen, nichtjes en neefjes kwamen ook eten. Dat was zo gezellig dat ik echt geen moment heb gedacht aan foto’s. Na het eten hebben we met bijna iedereen een rondje gelopen en toen was het tijd voor taart. Heerlijke gluten- en lactosevrije monchoutaart. Rond negen uur bracht ik J. thuis, we hebben in de polder nog eventjes naar de sterren gekeken (echt waar, en het waren er veel!) en toen ik thuis kwam ben ik vrijwel meteen gaan slapen, zonder avondroutine.

En nu … voor november ga ik écht proberen meer foto’s te maken!

Ga jij vaak logeren?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

6 Comments

  1. Haha ik was echt en beetje in de war bij die eerste foto. Snapte eerst niet echt goed waarom er een foto van mijn bed te zien was ?.
    En wat zag Nieuwpoort er prachtig uit die dag ;).

    1. Haha, ja … ik realiseerde me toen m’n bedje al helemaal was opgeruimd dat ik die dag een Day in the life zou doen. Dus toen moest jouw bed wel model zijn 😉

  2. Ja, ik logeer regelmatig, het is altijd wel leuk om een nachtje te logeren! Maar er komen natuurlijk ook mensen bij mij! Leuke day in the life weer……… U was best dichtbij mijn woonplaats, toen u in Hardinxveld/Sliedrecht was ?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.