Day in the life #37 Zaterdag 19 maart 2022

Nog maar een paar dagen en dan begint april. Ik kan echt niet wachten, heb er zo ontzettend veel zin in. Maar laten we nu toch nog maar even terugblikken op de maand maart. Op de laatste maandag van de maand komt altijd mijn Day in the life blog uit, waarbij ik een fotoverslag deel van een bepaalde dag uit mijn leven. De keuze deze keer is gevallen op zaterdag 19 maart 2022.

Mijn dag begon redelijk vroeg, ik werd rond zeven uur wakker. Nu gebeurt dat de laatste tijd wel vaker en eigenlijk vind ik dat helemaal prima. Ik ontbeet met teffpap. Deze keer deed ik er een halve appel, wat rozijnen, walnoten en ahornsiroop overheen. Een soort appeltaart om de dag mee te beginnen, maar dan een gezonde versie.

Een van de redenen waarom ik me deze zaterdagochtend niet weer omdraaide na het wakker worden was dat ik een bijeenkomst had van de Schrijversacademie. Ik moest om 10 uur in Utrecht zijn en dat betekende dat ik de trein van 8.58 uur moest hebben. In de trein moest ik nog wel een mondkapje dragen en omdat ik een beetje hard gefietst had besloeg deze. Het grootste gedeelte van de reis las ik.

Ik kwam om ongeveer kwart over twee thuis. Op dat moment had ik zo’n trek dat ik helemaal vergeten ben om m’n eten op de foto te zetten. Ik lunchte met tomatensoep (heel simpel, een blikje tomatenblokjes met nog wat water erbij opwarmen) en crackers. Ook las ik ondertussen in de Flow. Erna ging ik tanken – viel bijna flauw van de prijs, en dit was nog wel met korting! – en vervolgens heb ik de boekvoorstellen voor de opdracht nog wat verder uitgewerkt.

Mijn ouders waren weg die dag en ik had geen zin om uitgebreid te koken, dus ik at deze gluten- en lactosevrije pizza. Ervoor was ik trouwens in de douche geweest, dus ik zit op de foto al in pyjama.

Houd jij van pizza?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

  1. Leuk bericht weer. Een klein kijkje in andermans leven… is altijd interessant. En 2 studenten en 1 docent. Is dat altijd zo? Want ik dacht dat die bijeenkomsten plicht waren? Succes!

    1. De groep is wat geslonken, er was één student niet bij, maar die had een geldige reden om één bijeenkomst te missen. Het was wel fijn, je hebt gewoon een soort privé les.

  2. Jaa, ik houd zeker van pizza, fijn voor je dat sommige pizza’s lactose- en glutenvrij zijn! Enne, wat is teffpap?

    1. Teff is een speciale glutenvrije graansoort, waarvan ik de volkoren vlokken gebruik en met melk maak ik daar pap van. Een beetje net als havermoutpap of brinta, maar dan een stuk lekkerder 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: