Day in the life #5 dinsdag 14 mei 2019

Toen de datum voor dit nieuwe blog bekend was, sprong ik een gat in de lucht. Het viel namelijk precies tegelijk met de Teamdag van mijn werk. Ik dacht: wat leuk, dan kan ik ook iets vertellen over wat ik nu eigenlijk doe. Maar … omdat ik zo druk was met van alles en nog wat, ben ik vergeten om foto’s te maken. Ik heb er wel een paar, maar het was niet helemaal wat ik in gedachten had. Ach ja … we doen het er maar mee!

De organisatie waar ik nu voor werk, heeft geen eigen kantoor. Toch is er wel een locatie die gebruikt wordt als we zo’n teamdag hebben, of voor vergaderingen. Dat is in Sliedrecht, dus omdat ik er om 9 uur moest zijn, moest ik op tijd mijn bed uit. Gelukkig ben ik vrijwel altijd om kwart over 6/half 7 wakker, dus dat was geen probleem. Ik reed met een collega mee en ik was erg blij dat hij reed. Ik was namelijk alweer zo’n drie weken verkouden en had sinds zondag een ontstoken oog. In de ochtend werkte iedereen aan eigen projecten en had ik met diverse collega’s een overleg. Het verbaasd me echt hoe makkelijk ik hierin gerold ben en hoe goed alles al gaat. Na de lunch, werden er diverse lopende projecten toegelicht. Ikzelf mocht ook iets vertellen. Zoals je waarschijnlijk wel weet heb ik een paar jaar voor de klas gestaan, dus was het wel leuk om voor een groep collega’s iets te presenteren. Maar natuurlijk was dat ook totaal anders.

Om vier uur vertrokken mijn collega en ik weer, want we moesten nog even een pakketje wegbrengen. Uiteindelijk was ik om kwart voor zes thuis. Mijn moeder zette precies het eten op tafel: taco’s (en zelfs daar heb ik geen foto van gemaakt). ’s Avonds heb ik nog heel even iets gedaan voor mijn werk en daarna ben ik een blog gaan schrijven en heb ik nog wat writing prompts gedaan. Ook heb ik nog even gelezen en ben ik ’s avonds vroeg naar bed gegaan, want ik was heel erg moe. Vooral mijn ogen waren erg moe.

Nogmaals … het spijt me heel erg van de foto’s, ik ga echt proberen hier een volgende keer verandering in te brengen,want dit is wel erg treurig. Over de volgende keer gesproken … welke datum tussen 1 en 21 juni moet ik hiervoor nemen? Laat het me weten in een comment. De eerste datum die genoemd wordt, neem ik op in mijn nieuwe Day in the life blog die op 24 juni online zal komen!

Lukt het jou om je baan te combineren met je grootste hobby/passie?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

 1. Wat leuk om iets te lezen over je werk! Sliedrecht is dichtbij!
  1 Juni is een zaterdag dus leuk om dat is te lezen
  Liefs meia

  1. Ja, ik kom er regelmatig 🙂
   Yes! Stiekem hoopte ik al dat iemand 1 juni zou kiezen, er staat iets leuks op het programma dan!
   Bedankt voor je reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.