Day in the life #6 Zaterdag 1 juni 2019

Voor de dag uit de rubriek Day in de life gaan we helemaal terug naar het begin van de maand. De vorige keer koos Meia zaterdag 1 juni uit en daar was ik heel blij mee. Het was namelijk weer een erg leuke dag. Ik heb meer foto’s gemaakt deze keer, dus dat is ook fijn! Lees maar snel mee.

De wekker stond deze dag voor kwart over 7, maar ik was al eerder wakker. Toen ik naar beneden ging zag de woonkamer er opeens heel anders uit. Er lag al wel een paar dagen spul op de vloer ter bescherming van het laminaat, maar nu waren ook alle kussens van de bank weg en lagen er beschermhoezen overheen. 14 juni hebben wij namelijk een nieuwe keuken gekregen en daarvoor moest er nog gestuct worden en natuurlijk moest ook de oude keuken eruit. En dat ging deze dag gebeuren. Ik nam daarom maar een afscheidsfoto van de keuken.

Misschien denk je nu wel dat ik die dag een keuken ging slopen. Nee, dat liet ik mooi aan mijn broers over. Ik stond namelijk, samen met mijn schoonzus, op de jaarlijkse verkooopdag bij onze kerk. Wij maken allebei kaartjes en ik haak knuffels, rammelaars en sleutelhangers. We hebben aardig wat verkocht en het was een gezellige dag. De verkoping begon om 9.30 en duurde tot 14.00. Ondertussen werd ook mijn auto gewassen 🙂 De allereerste wasbeurt sinds-tie in mijn bezit is. Dat vind ik echt het verschrikkelijkste aan het bezitten van een auto: wassen. Gelukkig is-tie grijs en valt het niet zo op wanneer hij vies is.

Na de verkoping wilde ik het rustig aan doen, maar uiteindelijk heb ik nog aardig wat dingen gedaan. Tot het avondeten heb ik Lego gebouwd, om wat te ontspannen. Ik kan daar enorm van genieten. Vlak voor het eten was het eerste boekje van de Town hall af. En omdat de keuken grotendeels weg was, trakteerden mijn ouders op Chinees eten. Helaas kan onze Chinees geen glutenvrij eten leveren, dus ik haalde patat voor mezelf. Ik dacht dat ik het heel moeilijk zou vinden, maar het viel me uiteindelijk mee. Weer een stapje in de goede richting, hoewel ik er eerlijk bij moet zeggen dat ik de ene dag veel beter met mijn dieet kan omgaan dan de andere dag. ’s Avonds heb ik nog een blog geschreven, een writing prompt gedaan en m’n bullet journal bijgewerkt, heerlijk ontspannen. Ik ging rond 21.30 naar bed en las nog wat hoofdstukken in De zoon van Neptunus van Rick Riordan. Rond 22.15 ging ik (denk ik) slapen.

Ook komende maand hoop ik weer een Day in the life bericht te posten, deze hoopt maandag 22 juli online te komen. Welke datum tussen 1 juli en 19 juli moet ik hiervoor uitkiezen? Niet om je keuze te beïnvloeden, maar tot nu toe heb ik 3 keer iets over een dinsdag geschreven, 1 keer over een woensdag en 2 keer over een zaterdag…

Ga jij vaak laat naar bed op zaterdagavond?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

    1. 4 juli it is! Vakantie … dat klinkt heerlijk. Helaas zul je daar niets van terugvinden in mijn dagverslag 😉

  1. Ik ben al je day in the life’s aan het teruglezen. Superleuk allemaal. Vroeger kon je gewoon in de reacties kiezen welke datum weer een nieuwe day in the life kwam, nu moet dat via insta. Ik heb geen insta dus is dat best lastig, miss ga ik binnenkort wel een account aanmaken, geen slecht idee eigenlijk?

    1. Insta is leuk 🙂 Tegenwoordig deel ik daar ook af en toe interessante feitjes en niet alleen maar linkjes naar m’n blogposts, dus welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.