Day in the life #8 Maandag 12 augustus 2019

Zoals elke maand neem ik jullie in deze rubriek mee naar een dag uit mijn leven. Vandaag is het 12 augustus 2019, toen ik nog in Engeland was. Op het moment dat ik het schrijf, ben ik daar nog steeds. Maar nu jij dit leest ben ik (als het goed is) weer op de Nederlandse bodem. Benieuwd naar mijn avonturen die dag? Lees snel mee!

Om 6 uur werd ik al wakker, geen verrassing voor mij. Eigenlijk gebeurt het altijd. Voor mij is het geen enkel probleem, al was ik die dag wel erg moe. De avond ervoor was ik van plan om vroeg naar bed te gaan, maar ik had toch nog even met mijn moeder gebeld en nog wat gelezen in een boek. De laatste week in Engeland had ik mijn schrijfprojecten per dag ingedeeld. Op maandag hield ik me bezig met het fantasy verhaal dat ik met mijn broer aan het schrijven ben én het vervolgverhaal voor mijn blog. De overige tijd was vrij om te besteden aan zaken naar keuze. Ik ontbeet met glutenvrije pancakes, jammie! (Maar ik vergat ze op de foto te zetten.) Vervolgens ging ik aan de slag, maar ik vond het erg moeilijk om te concentreren. Uiteindelijk duurde het wel een uur voordat ik echt aan de slag ging. Halverwege de ochtend heb ik een korte wandeling gemaakt door de buurt. Verder was het een regenachtige dag en best wel koud.

Ik was snel kalar met het werken aan het fantasy verhaal, dus ik heb even lekker gehaakt. Tussen de buien door nog met Y. buiten gespeeld (maar daar heb ik dus geen foto’s van, we deden French Cricket). Als lunch at ik bloemkool en worstjes, die nog over waren van zaterdag. Ondertussen las ik in het prachtige boek A man called Ove (hier ga ik nog een review over posten). Voor de jongens maakte ik noedels. ’s Middags heb ik even gewerkt aan het vervolgverhaal (dat doe ik op het meloenencollegeblok) en rond een uur of 5 ging ik samen met Lindi (de moeder van de kinderen) het eten klaarmaken. Een vriendin van mij (degene die voor mij op de jongens paste) en haar man bleven een paar dagen, dus zij aten ook mee. We aten glutenvrije Fajita’s en het was heerlijk.

’s Avonds heb ik snel gedoucht, ik wilde eerst in bad, maar omdat we met zoveel mensen waren, was er niet zoveel warm water. Daarom heb ik het bad maar uitgesteld tot de volgende dag. Ik vind het namelijk heerlijk om tijdens het badderen een boek te lezen. Ik blijf dan net zo lang in bad liggen, tot het boek uit is. Thuis hebben we geen bad, dus moet ik het er hier altijd van nemen 😉 Vervolgens heb ik in bed gelezen in het al eerder genoemde boek. Ik ben vroeg gaan slapen (21.15 ging de lamp uit), omdat ik best moe was. Niet mijn meest avontuurlijke dag in Engeland, maar al met al was het een heerlijke vakantiedag!

Het volgende Day in the life bericht komt online op maandag 23 september. Ook deze maand mag een lezer kiezen over welke dag mijn nieuwe bericht mag gaan, de eerste datum die genoemd wordt in de reacties, gaat het worden. Je kunt kiezen uit een datum tussen 1 en 20 september 2019.

Wat is jouw favoriete ontbijt?

Liefs,

Mirjam

9 Reacties

 1. Wat een fijn dagje! Ontbijten met pancakes vind ik altijd zo’n feestje. Ik ontbijt thuis meestal met Griekse kwark, blauwe bessen en havermout en op vakantie neem ik de pancakes en heel soms op zondag ook 🙂

  1. Ja, ontbijten met pannekoeken is altijd heerlijk en zeker een feest! Jouw ontbijt klinkt ook goed, lijkt heel erg op mijn standaardontbijt (kokosyoghurt met blauwe bessen en granola gemaakt van havermout).

  1. Ik ga het proberen te onthouden, maar omdat op zondag meestal mijn telefoon uitstaat, moet ik met de camera foto’s gaan maken. Als het me lukt wordt het 1 september, maar anders ga ik voor 7 september, hopelijk vind je dat niet erg 😉

   1. Ja ik was net benieuwd naar een zondag 😉 Weet niet of het voor jou gelukt is, maar natuurlijk is 7 september ook prima hoor!! :)) x

    1. Ik weet het mooi gemaakt. 7 en 1 bij elkaar opgeteld is 8. 8 september is ook een zondag, dus ik leg de camera vast aan de lader 😉 Al denk ik niet dat ik ‘m mee de kerk inneem 😉

  1. Bedankt voor je reacties 😉 Enne, als 1 september niet lukt, ga ik dus voor 7 september. Heb dan wel iets leuks gepland staan 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: