Friends 4-ever // Vakantiemail 2 // Lily

Vorige week las je de vakantiemail van Norah. Ik kreeg tijdens het schrijven al helemaal zin om naar een zonnige bestemming te vertrekken, jij ook? Vandaag lezen we over Lily, die met haar ouders op vakantie is in Zwitserland. Lukt het haar inderdaad om ik-noem-z’n-naam-niet-maar-je-weet-wie-ik-bedoel te vergeten?

Hoi iedereen (tja, Norah had hoi allemaal al ingepikt).

Net als Norah zal ik natuurlijk eerst netjes naar jullie informeren (en m’n mail niet met ik beginnen, want dat mag ook niet van mevrouw Pronk). Heb je nog een keer dolfijnen gezien Noor? Hebben ze op Curaçao ook dolfijnen, Eef? Stiekem is mijn lievelingsdier nog steeds zo’n prachtig dier, hoor! Maar hier in Zwitserland hebben ze alleen berggeiten, haha (ook wel andere dieren hoor, maar dat zijn de eerste beesten die in me opkomen). Maar eerst wil ik nog even vragen hoe het met Marit is. Is Cambridge nog steeds zo mooi? En is James wel lief voor je? Hoe vindt je vader hem?

Zo, nu heb ik genoeg naar jullie gevraagd en kan ik met een gerust hart over mezelf praten, toch? Zal ik eerst netjes Norahs vragen beantwoorden, hoewel dat erg makkelijk is. Het gaat namelijk erg goed met niet verliefd zijn en het vergeten van ik-noem-z’n-naam-niet-maar-je-weet-wie-ik-bedoel. Maar hoe dat precies komt vertel ik later wel, op die vriendinnenavond waar Norah het over had (het is namelijk best een lang en ingewikkeld verhaal en niet geschikt voor deze mail). De reis naar Zwitserland is goed gegaan, we gingen ’s nachts weg en ik heb een hele tijd geslapen, lukt me anders helemaal nooit. Het is hier echt heel erg mooi, er is dan wel geen zee om in te zwemmen, we zitten vlakbij een prachtig meer. Het water is erg koud, maar aangezien het verder wel warm is, geeft dat niet. We hebben veel wandelingen gemaakt door de bergen, maar zijn ook wel een aantal dagen op de camping gebleven. Het is een camping van Nederlandse eigenaren, dus het is echt supergezellig hier. Voor de jongeren steken ze vaak een kampvuur aan en we doen heel veel leuke spellen met elkaar. Ik ben zelfs een stuk beter in volleybal geworden (jullie weten dat ik daar vorig jaar echt een ramp in was), heb nu alweer zin in gym, om aan iedereen te laten zien dat ik het wél kan. Maar goed, eerst nog even genieten van de vakantie.

Morgen gaan Thijn en ik trouwens een heel lange wandeling maken met m’n vader. We willen al voor zonsopgang vertrekken, zodat we de zon kunnen zien opgaan. Zal vast supermooi worden, dus ik spam jullie helemaal plat met foto’s. Moet ik wel even m’n telefoon aan de lader leggen, anders gaat het natuurlijk niet lukken (goeie tip, Noor). M’n moeder, David en Rosan blijven dan op de camping, dus ik denk ook wel dat we wat sneller kunnen doorlopen. Verder heb ik gisteren sinds lange tijd weer getekend. Eerst had ik er geen zin in, dat kwam door ik-noem-z’n-naam-niet-maar-je-weet-wie-ik-bedoel, maar dat heb ik nu eindelijk van mezelf af kunnen zetten. Ik teken vooral landschappen, maar dat is gewoon logisch. Die graphic novel komt na de vakantie wel weer (als ik alles na de vakantie terug kan vinden). Nu vind ik het trouwens ook best wel dom van mezelf dat ik niet wilde tekenen om hem, want tekenen is serieus het leukste wat er bestaat. En kletsen met jullie natuurlijk!

Daarover gesproken, wanneer kom jij ook alweer terug, Eva? Dan kunnen we na die tijd een datum prikken om gezellig te kletsen over onze vakanties. O wacht, ik krijg opeens een geweldig idee! Wat als we er een ‘slaapfeestje’ van maken? Jullie mogen vast wel bij ons komen logeren, ruimte genoeg! En als het mooi weer is, kunnen we weer zwemmen!

Ik hoor het wel (moet ook even vragen aan m’n moeder of het mag natuurlijk).


Xxx,

Lily

8 Reacties

  1. Wow, wat leuk weer!!!!! Ik was een e-book aan het lezen(Chaos☺) en toen wilde ik even op je website kijken. Hopelijk mogen ze bij Lily logeren als ze terug zijn……. Ik krijg zo’n zin in vakantie maar ik moet vanmiddag weer naar school……?

  2. Écht een leuke mail weer!! Hmm, ik ben errug benieuwd naar wat er is gebeurd met ik-noem-zijn-naam-niet-maar-je-weet-wie-ik-bedoel.
    Ik heb zin in het volgende hoofdstuk/vakantiemail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.