Friends 4-ever // Vakantiemail 3 // Eva

Vorige week heb je de mail kunnen sturen die Lily naar haar vriendinnen stuurde. Ze had het prima naar haar zin in Zwitserland en is eindelijk weer aan het tekenen geslagen. In deze mail lees je hoe het met Eva gaat, die aan de andere kant van de wereld zit.

Hoihoi!

Tis mijn beurt om een mail te schrijven, volgens mij. Was nog n heel gedoe, want het internet is behoorlijk traag enzo. Videobellen is ook een ramp, dus ik mis Stan verschrikkelijk en jullie filmpjes heb ik ook niet kunnen bekijken, anders wordt het een duur grapje. Maar goed, dan heb ik wat in te halen als we in Nederland zijn. En ja, kbegin heel aso gewoon over mezelf. Dus … hoe is het met jullie? Supertoffe profielfoto, Noor! Maar vond die met Ethan ook wel erg leuk hoor. Wel heel tof dat je dolfijnen hebt gezien, hier op Curaçao heb je ze ook. Vorig jaar heb ik met ze gezwommen, daar heb ik ooit foto’s van op insta geplaatst. Dus als je nog iets extra’s spaart, kunnen jullie over 2 jaar met jullie lievelingsdieren zwemmen. Ik heb het ff nagevraagd bij m’n oom, maar hij vindt het prima als we komen. Alleen maar gezellig. Al loopt er dan waarschijnlijk wel een peuter rond, m’n tante is zwanger! Maar dat geeft niet, toch?

Wat fijn dat je weer bent gaan tekenen, Lil! Wist eigenlijk niet dat het kwam door inznnmjwwib (sorry, uittypen vond ik echt te lang) dat je het niet meer deed. Alleen maar heel goed dat je het weer hebt opgepakt. Laat je niet kisten door A … eh … je-weet-wel.

Zo te zien heb jij het ook naar je zin, Marit! Hoe vindt Samuël het eigenlijk? Hij kan nog geen Engels, toch? Kan hij wel praten met James en Amy? En waar heb je die prachtige foto’s gemaakt met die bergen? Dat is toch niet bij Cambridge? Ok, nu heb ik dus wel weer genoeg naar jullie gevraagd, toch?

Wat heb ik allemaal gedaan … pfoeh, zoals ik al zei loop ik de hele dag rond in m’n bikini. Maar eergisteren ben ik met m’n moeder en tante gaan winkelen. Milou wilde eerst ook mee, maar ging uiteindelijk zeilen met m’n vader. En, supergaaf … morgen gaan we duiken. Ik heb het weleens eerder gedaan, vorig jaar heb ik les gekregen. Maar morgen mag ik echt het koraal gaan bekijken hier. M’n tante heeft een onderwatercamera die ik mag lenen, dus die foto’s zal ik zeker laten zien. Uitstekend idee trouwens, Lil! Heb je het al aan je moeder gevraagd?

Ik herken wel wat jullie schrijven, Noor en Lil, je wilt heel veel vertellen over je vakantie, omdat je heel veel meemaakt, maar aan de andere kant is het best lastig om het allemaal op papier te zetten. Of komt dat gewoon omdat ik geen echte schrijver ben? Marit kan vast heel goed lange mails schrijven. Of ben je zo afgeleid door James dat schrijven niet meer lukt? Kan ik me goed voorstellen. Snap nu een beetje hoe dat voor jullie moet zijn, alleen meer videobellen. Hoe houd je dat vol? Ach … ik mag niet klagen, nog drie weken, dan zie ik Stan weer. En jullie zie ik volgende week alweer! Daar heb ik echt wel zin in, maar aan de andere kant vind ik het ook echt heerlijk om hier te zijn, best ingewikkeld. Pfoeh, al met al is het toch nog een lang berichtje geworden, maar ik ga stoppen. Anders ben ik morgen te moe om te duiken. Haha, ik bedenk me nu opeens dat het bij jullie al veel later is en dat jullie dit waarschijnlijk lezen als ik nog lig te slapen. Dus bij dezen: goedemorgen, heb een geweldige dag!

Dikke knuffel,

Eef

10 Reacties

  1. Ach,
    Wat vervelend dat het internet zijn traag is. Mij lijkt duiken ook heel erg leuk.??
    Ik heb ook zin in Marits mail!!

  2. Ik vraag me af: Welke mail vindt u tot nu toe het leukste? Als ik moest kiezen vind ik die van Norah het leukste!

  3. Ik wilde even reageren op alle boeken die u heeft geschreven. Ik ben nu bezig met vrije val en heb de boeken van Nikki en Lynn al gelezen. Ik vind het erg leuk dat mensen ook voorkomen in de boeken waar ze zelf niet de hoofdpersoon zijn. Zoals Lily in vrije val en daar ook Mart en Roos

    1. Wat leuk om te horen, Leonoor. Nu moet ik wel zeggen dat de Lily uit Vrije val wel een andere Lily is dan de Lily uit het vervolgverhaal, maar wel grappig dat het je opviel 😉 Wist je al dat ik nu een boek aan het schrijven ben over Mart en Roos? Dat komt waarschijnlijk in het najaar uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: