Friends 4-ever // Vakantiemail 4 // Marit

Pfoeh, kregen jullie vorige week ook last van jaloezie aanvallen? Eva zat lekker op een tropisch eiland, terwijl ze de mail naar haar vriendinnen stuurde. Deze laatste mail komt uit een plekje wat dichterbij huis, waar ikzelf heel graag zou willen zijn. Het laatste berichtje in deze reeks, vanaf volgende week ga ik verder met het nieuwe schooljaar van de vier meiden.

Hoi Noor, Lil en Eef,

Wat leuk om jullie mailtjes met belevenissen te lezen. Zo te lezen hebben jullie een heerlijke vakantie (gehad) en ik kan niet wachten tot het ‘slaapfeestje’ bij Lily, wat zullen we elkaar veel te vertellen hebben. Ik kan wel allerlei vragen gaan stellen om niet te asociaal over te komen, maar aangezien we hadden afgesproken allemaal één mail te sturen, kan ik dat net zo goed niet doen. Jullie weten dat ik heel bescheiden ben, dus ik hoef verder niet te doen alsof 😉 Ik hoop wel dat het goed met jullie gaat!

Om even jullie vragen te beantwoorden: Ik heb de groetjes gedaan aan James en Amy, van jullie allemaal, dat leek me wel zo makkelijk. Jullie krijgen de groetjes terug. Verder heb ik voor Norah een jaarvoorraad Cadburry repen meegenomen. Een jaarvoorraad is wellicht overdreven, maar misschien krijg ik James zo ver dat hij nog wat meeneemt. M’n vader vond het wel leuk om James te ontmoeten. Hij vindt hem wel oké, denk ik, heb er niet specifiek naar gevraagd. Samuël vond het eerst maar raar, maar binnen een paar dagen sprak hij al een paar zinnen Engels en verstaan ging nog beter. Dat jochie blijft me verbazen. We zijn ook nog een paar dagen naar het Peak District geweest, daar zijn die mooie foto’s gemaakt, ook m’n profielfoto. Ja, ik heb eindelijk maar besloten om een foto mét James te gebruiken, was ik heel lang geen fan van, maar ik weet nu dat hij het echt meent enzo. Enne … videobellen gaat bij mij meestal een stuk beter, Eef. Geen problemen met de verbinding. Bovendien is Cambridge een stuk dichterbij dan Curaçao. Maar het is niet altijd even leuk. Gelukkig zijn jullie er dan op die momenten. Oké, ik wil niet al te sentimenteel zijn ofzo, maar ik weet wel zeker dat de verhuizing vorig jaar en bij jullie in de klas komen de twee beste dingen zijn die me het afgelopen jaar zijn overkomen. En James ontmoeten natuurlijk, maar dat was zonder die verhuizing en jullie niet gelukt, want dan had ik vast in een ander gastgezin gezeten. Toch grappig om over na te denken.

We zijn ook een dag in Londen geweest, we gingen nu naar andere dingen dan waar we met school zijn geweest, dat wilde James per se. We zijn ’s middags naar een show in het openluchttheater van Shakespeare geweest. Ik dacht dat Samuël het heel stom zou vinden, maar hij vond het echt fantastisch. Net als reizen met de metro. Hij roept nu dat hij later in Engeland gaat wonen, dus dat zou wel heel grappig zijn.

We zijn trouwens ook naar een evensong geweest in de St Pauls, toen we naar Londen gingen, wat we eigenlijk met school ook zouden doen, maar waar toen geen tijd meer voor was. Ik vond die in Cambridge mooier, dus we hebben er niks aan gemist, weten we dat ook weer. We zijn later nog een keer naar Cambridge geweest en m’n vader vond het daar ook mooier.

Ik kan echt nog heel veel vertellen over wat ik hier allemaal heb meegemaakt, maar we gaan vanavond voor de laatste keer eten bij James en Amy, dus ik moet een beetje opschieten. Ik hoop jullie volgende week allemaal te zien en ben heel benieuwd naar alle verhalen die we elkaar te vertellen hebben!

Lieve groetjes,

Marit

Kom me volgen op social media

11 Comments

 1. Wow, wat leuk weer! Ga je nog 4 mails schrijven of ga je weer ‘gewone’ verhalen schrijven? Ik ben benieuwd!!!! En hoe zou het zijn met ik-zal-z’n-naam-maar-niet-noemen-maar-je-weet-wie-ik-bedoel????☺☺☺☺☺☺

  1. Tjaa … daar ben je nu misschien al een beetje achter en anders ga je daar komende dinsdag meer over ontdekken 😉

 2. Ow, ik zie nu pas dat je weer verder gaat met de gewone verhalen. Maar de mail heb ik wel goed gelezen hoor!!!!???

 3. Nou Naomi, veel reacties… ?
  Ik vond het een leuke mail en eerlijk gezegd vond ik de verhalen iets leuker als de mails.

  1. Haha 🙂 Ik vond zelf de verhalen ook leuker om te schrijven, maar wilde wel even een overgang hebben van het vierde naar het vijfde jaar van de meiden. Hopelijk ben je blij dat de ‘gewone’ verhalen nu weer terug zijn 😉

  1. Sorry. Ik krijg zelf dus ook steeds heimwee. Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens Time-out ga lezen. Maar of dat helpt weet ik nog zo net niet … Het kan natuurlijk ook dat dat het alleen maar erger maakt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.