Day in the life #25 Zaterdag 13 maart 2021

Iedere vierde maandag van de maand deel ik een verslag van een dag uit mijn leven. Voor dit dagverslag laat ik mijn Instagramvolgers kiezen uit vier verschillende datums. De keuze viel deze maand op zaterdag 13 maart 2021. Voor mij was dat het slot van een veelbewogen week. Ik hoop hier binnenkort meer over te vertellen, maar in dit bericht lees je er vast ook wel iets over!

Mijn dag begon met een aangepaste ochtendroutine. Ik ben echt nog steeds een beetje zoekende naar wat nu eigenlijk werkt. De laatste tijd ben ik echter heel erg moe en vind ik m’n bed uitkomen al moeilijk genoeg. Dat is trouwens ook de reden dat het zo’n bizarre week was. Donderdag 11 maart ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik m’n vermoeidheidsklachten (en een hele reeks andere klachten) ontzettend zat ben. Ze heeft wat onderzoeken gedaan en ik moet binnenkort naar een internist, dus hopelijk weet ik binnenkort wat er aan de hand is. Maar goed, ik maak wel elke ochtend tijd om uit de Bijbel te lezen, te bidden en een bladzijde te lezen uit m’n C.S. Lewis dagboek

Ik had die ochtend een afspraak gemaakt om naar De Wedloop te gaan, want De grijze jager deel 15 was binnen gekomen. Natuurlijk wilde ik mijn verzameling compleet hebben. Omdat lopen (of ik nu moe ben of niet) goed voor me is, ben ik lopend gegaan. Ondertussen luisterde ik een heel leuk luisterboek!

Erna filmde ik m’n weekly wrap-up voor m’n booktube kanaal. Ook al heb ik weinig energie en kost het ook wat om deze filmpjes te maken, ik geniet er ontzettend van en wil het, als het mogelijk is, blijven doen!

Het gevolg is dat ik die middag een hele tijd in m’n stoel heb gelezen. Met een kaarsje erbij en lekker ontspannen. Lezen is op dit moment het enige wat weinig energie kost en wat ik lange tijd achter elkaar kan doen, dus ik neem het er maar van. Ik heb voor de grap gezegd dat ik nu gewoon ga zorgen dat ik enorm voorloop op mijn leeschallenge en als ik in de toekomst weer meer energie heb hoef ik dan niet zoveel te lezen, maar kan ik gewoon weer mijn werk en schrijfwerk doen 😉

’s Avonds wilde ik toch graag even wat anders doen, dus ben ik gaan werken aan een (nu nog) geheim project waar ik samen met Anna Laura aan werk. Dat was echt heel erg leuk om te doen.

Ik ging om negen uur naar bed. Slapen lukte niet zo goed, maar lezen ook niet. Dus heb ik toen nog een tijd naar het luisterboek geluisterd. Het voordeel daarvan was dat ik wel de lamp uit kon doen en lekker kon ontspannen!

Haha, ik zie nu dat op bijna elke foto van het dagverslag boeken staan. Dat klopt ook wel, want zaterdag is een dag die bij mij in het teken van boeken staat! Ik hoop dat je het leuk vond om zo een inkijkje in mijn leven te krijgen, ook al heb ik nu wel wat minder foto’s dan normaal gebruikt!

Op welke dag van de week lees jij het meest?

Liefs,

Mirjam

11 Reacties

  1. Heel herkenbaar. Op zaterdag ben ik vaak nog bezig met filmpjes maken en dergelijke, maar op zondag lees ik het meest!

 1. Heel vervelend van de vermoeidheid! Ik hoop dat het snel beter wordt. Ik lees elke dag voor het slapen gaan en in het weekend lees ik soms ook overdag.

  1. Ja, dat hoop ik zelf ook 😉 Wat leuk dat je ook elke dag voor het slapen gaan leest, ik vind het heerlijk rustgevend!

 2. Wat vervelend dat je zo moe bent en andere klachten hebt. 🙁 Hopelijk komen ze er gauw achter wat de reden is en gaat het gauw beter met je.
  Ook ik lees elke dag voor het slapen gaan en in het weekend ook wel eens overdag.

 3. En wat vervelend van die vermoeidheid! Hopelijk komt er niets ernstigs uit dat onderzoek! En ik heb je Booktube video gezien, heel leuk!

  1. Ah, dank je wel! Ik lees zelf ook het meeste op zondag denk ik. Op zaterdag ben ik wel veel met lezen bezig door m’n filmpjes, maar daardoor kom ik vaak minder aan lezen toe 😉

 4. Eigenlijk op zondag. Verder probeer ik elke dag voor het slapen gaan te lezen in een eenvoudiger. En overdag ook nog iets, maar dan in een moeilijker boek. Mijn doel is minstens een half uur per dag te lezen, maar dat gaat momenteel naar een uur, en dat is goed zo.
  Overigens met welk programma maak jij je vlogs? Het editen dan?
  Succes met je project.

  1. Ik lees van heel veel mensen dat ze het meest op zondag lezen, ik denk dat dat bij mij ook wel het geval is. En heerlijk om voor het slapen gaan nog in een boek te lezen, begrijpelijk dat het een wat eenvoudiger boek is dan! Ik bewerk mijn vlogs met Vegas Studio, een programma dat ik via Steam (game-app) heb aangekocht 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: