Fun facts #30 De titels van mijn boeken

Heb jij je altijd al afgevraagd wie welke titel voor mijn boeken heeft verzonnen? Heb ik dat allemaal zelf gedaan, of heb ik hulp gekregen? Je leest er meer over in het bericht van vandaag!

Ik deelde vorige week het eerste HD filmpje op mijn YouTube kanaal. Nu had ik dat al veel eerder kunnen doen, als ik me wat meer had verdiept in de renderinstellingen Ć©n meteen een bepaald editprogramma had aangeschaft šŸ˜‰ Maar goed, ik ben er echt heel erg blij mee, dat de kwaliteit van de filmpjes een stuk beter is vanaf nu! Dat eerste filmpje ging over de titels van mijn boeken:

Maar, zoals altijd als ik een filmpje in een bericht deel, heb ik nog wat bonusmateriaal. Vanmiddag staat er namelijk een overleg gepland met m’n redacteur, waarin we gaan brainstormen over de titel voor het tweede deel. Ik heb zelf al wel nagedacht over een paar titels en ik ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Maar dat zie je vanzelf in een nieuwe blogpost of op mijn YouTube kanaal voorbij komen!

Lees jij weleens een boek puur omdat je de titel leuk vindt?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

  1. Boeken kiezen puur om de titel gebeurt eigenlijk best wel regelmatig. Vooral korte titels. Een van mijn lievelingsboeken (je weet vast wel welke ik bedoel) koos ik ooit ook bij de bieb omdat ik de titel zo tof vond!
    Echt leuk om de verhalen achter de titels te horen en ik ben benieuwd wat de titel wordt van je nieuwe boek!

    1. Ik merk ook dat ik de laatste tijd vaker boeken kies voor hun titels. Zo kocht ik A man called Ove destijds omdat ik de titel zo leuk vond, een beetje anders dan anders. Boeken met korte titels vind ik ook altijd leuk. Maar soms maken de lange titels me ook heel nieuwsgierig. De titel van m’n nieuwe boek hebben we nog niet helemaal helder, maar zodra ik het weet laat ik het jou weten šŸ˜‰

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: