Nieuws #2 Verschijnen Vrije val

Ruim een jaar geleden begon ik aan het schrijven van Vrije val. Een Young adult met een, voor christelijke kringen, vrij heftig thema. Over het schrijfproces hoop ik je over twee weken meer te vertellen, maar vandaag een speciaal nieuwtje … 

Nou, die flyer zegt genoeg, of niet? Vanavond hoop ik mijn vierde boek in handen te krijgen. Ergens kan ik het nog steeds niet geloven: nummer 4 al! Mijn hele leven heb ik al schrijfster willen worden en dat is iets wat ik ook gewoon ben. Maar een gepubliceerd auteur van vier boeken … Dat is toch wel echt iets om blij te zijn en stiekem zelfs een beetje trots.

Dat laatste gevoel heb ik altijd lastig gevonden. Trots zijn op mijn prestatie en naar buiten treden als auteur is iets wat ik heb moeten leren en waar ik iedere dag ook meer over leer. Nadat Chaos dit voorjaar verscheen heb ik de stoute schoenen aangetrokken, ben ik naar de plaatselijke boekhandel (de Wedloop) gegaan en heb ik gevraagd of zij het leuk vinden om samen te werken door bijvoorbeeld een signeersessie of boekpresentatie. De eigenaresse was meteen enthousiast en zo is het gekomen dat vanavond mijn vierde boek daar gepresenteerd gaat worden. Ik vind het superspannend, maar heb er ook ontzettend veel zin in.

Mocht je in de buurt zijn: je bent van harte welkom!

Liefs,

Mirjam

14 Reacties

  1. Wat ontzettend gaaf dat gisteren alweer je vierde boek is uitgegeven! Daar mag je enorm trots op zijn. Gefeliciteerd! 🙂 Ik hoop dat je een heel geslaagde avond hebt gehad bij de boekpresentatie.

    1. Ja, ik vind het erg gaaf, maar soms ook wel een beetje onwerkelijk. Dank je wel voor je felicitatie! Het was een leuke avond 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: