Nieuws #4 Verschijning ‘Help! Mam is verliefd’

Als je me volgt op de diverse sociale media weet je het nieuws natuurlijk al lang! Maar ik wilde het toch ook noemen op mijn blog, want het verschijnen van een boek is niet zomaar iets. Door het coronavirus is alles een beetje anders gegaan dan gepland, maar ik ben er niet minder blij mee 😀

Vrijdagmiddag 28 augustus, moe van het wachten, maar heel gelukkig!

Ik schreef in een eerder blogbericht dat er een bijeenkomst zou zijn bij de uitgever op vrijdag 28 augustus. Deze bijeenkomst werd een week voor de datum geannuleerd in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Dat was best even slikken en helemaal toen het een beetje spannend werd wanneer m’n boek zou arriveren. Gelukkig werd deze alsnog op vrijdag de 28e bezorgd. Ik wilde er toch graag een speciaal moment van maken en nam zaterdag 29 augustus een presentatievideo op. Mocht je deze gemist hebben, dan kun je deze hier terug kijken:

Je kunt het boek bestellen bij mijn uitgever, maar ook via de boekhandel die ik in deze video noem: De Wedloop. Heel veel leesplezier toegewenst!

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.