Schrijfpraat #18 Een paar schrijftips…

Op mijn YouTube kanaal ben ik een reeks begonnen met schrijftips. Elke laatste vrijdag van de maand vertel ik iets meer over een bepaald aspect van het schrijven, dit koppel ik aan een tip en geef ook een praktische opdracht mee voor de komende maand. Eens in de zoveel tijd wil ik deze tips bundelen op mijn blog, zodat je ze makkelijk kunt terugvinden.

De allereerste tip is echt simpel: als je echt wilt schrijven, als je werk wilt maken van die droom, dan moet je beginnen. Lukt het jou al om een halfuur per week (of meer) vrij te maken voor je schrijfdroom?

Plotdriven, characterdriven en het uitwerken van personages. Dat komt allemaal aan bod in de tweede schrijftip.

In de derde schrijftip kijken we ook naar het plotten. Hoe pak ik dat aan? Hoe zou jij dat aanpakken?

Geen schrijftipvideo’s meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal! Heb je liever eens in de zoveel tijd een overzichtje, blijf dan gewoon mijn blog volgen 😉

Ben jij al begonnen met schrijven?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: