Nieuws #7 Verschijning No fear

Voor alles is een eerste keer, dus ook voor paniek op vrijdag omdat de blog voor zaterdag nog niet is geschreven. Ik loop best wel achter met blogcontent op dit moment (alleen de blogs voor maandag en dinsdag zijn gepland), maar ik hoop vandaag een inhaalslag te kunnen maken. Gelukkig kost de blog van vandaag niet veel werk 🙂

Afgelopen woensdag was het zo ver: ik mocht mijn boek komen ophalen in Apeldoorn. Ik ontmoette een heleboel andere auteurs van De Banier en we hadden een supergezellige avond. Er waren alleen wat probleempjes met de levering van de boeken… Maar daar vertel ik je meer over in mijn (alweer) derde digitale boekpresentatie!

Mocht je de presentatie helemaal hebben gezien: gisteren zag ik in de PostNL app dat er een pakketje onderweg is van Uitgeverij De Banier en dat het vandaag aan zal komen… Dus die vraag is ook beantwoord 😉

Ben jij benieuwd naar No fear?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

  1. Heel hartelijk gefeliciteerd! En hopelijk komen de fysieke exemplaren snel. Ik ben heel benieuwd. Overigens kun je natuurlijk ook een tegoedbon sygnieren, die ze dan later in het echte boek kunnen plakken, als je “te vroeg” bent. Ik ben benieuwd naar het boek.

  2. Mooie video en ik vind het heel erg leuk om te weten waar het boek over gaat! Supertof dat hij er bijnaaaaa is en ik heb zo’n veel zin om het boek te lezen! Leuk ook om weer een stukje uit het boek te horen! Nou, nog heeeeeeeel even wachten dan maar en dan kan ik hem kopen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: