Sorry?

Lieve allemaal, het is me niet gelukt om voor vandaag een hoofdstuk aan het vervolgverhaal te schrijven. Maar ik wilde jullie wel even geruststellen: het gaat gewoon goed met mij! Op dit moment heeft het herschrijven van Samen! Deel 3 gewoon echt prioriteit en een tijdje terug schreef ik al iets over keuzes maken rondom content creatie. Ik heb er afgelopen weekend voor gekozen om deel 3 voorrang te geven. En nog wat andere dingen, maar daar hoor je nog wel een keertje meer over? Fijne dag vandaag en volgende week ben ik terug met een nieuw Friends 4-ever hoofdstuk! En donderdag met een blog over Susan May Warren, al moet ik die nog wel schrijven!

Liefs,

Mirjam

6 Reacties

  1. O je, dat herschrijven wordt een echter herkules opgave. Hoop dat je het voor je vakantie af hebt, en dan met frisse moed en vol nieuwe ideeën weer verder kunt. Anders blijf je het meeslepen… Heel veel succes!

    1. Het scheelt dat ik er de laatste tijd echt wel weer plezier in heb! Het is me niet helemaal gelukt het voor de vakantie af te maken, maar ik neem het gewoon mee, dat vind ik geen enkel probleem gelukkig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: