Special #4 Vrouw in beeld

Zo, ik typ even snel een berichtje, want vandaag kom ik op de radio. Lees snel verder…

Twee weken geleden werd ik geĆÆnterviewd door Carolien Luitjes voor het programma ‘Vrouw in beeld’ van de Reformatorische Omroep. Vandaag, 15 juni, wordt het uitgezonden. De opname is na te luisteren via deze link: https://reformatorischeomroep.nl/luisteren/vrouw-in-beeld
De datum is natuurlijk 15 juni 2018 šŸ˜‰

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

  1. hey,
    wat een mooi gesprek/interview! ik heb het gehoord en ik kon er veel lessen uit leren. Dank je voor alle tips die je niet alleen over het schrijven zelf gaf, maar ook over je eigen leven en natuurlijk over je boeken.

    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: