Special #5 De boekpresentatie: mijn ervaring

Vandaag een schrijfsel over hoe ik de presentatie van mijn nieuwe boek op 26 oktober 2018 ervaren heb. Allereerst al een shoutout naar boekhandel De Wedloop! Zij hebben er echt een feestje van gemaakt de bewuste vrijdagavond!

Mijn vier boeken

Elise, de eigenaresse van De Wedloop had gevraagd of ik om 19.00 aanwezig kon zijn. Dat lukte makkelijk en al snel kwamen de eerste bezoekers binnen. Anna Laura was er als eerst en had haar camera meegenomen. Zij maakte verschillende prachtige foto’s, die je ook in dit bericht kunt vinden! Nogmaals: ontzettend bedankt.

Langzamerhand kwamen er steeds meer familieleden en vrienden binnendruppelen, ook een aantal mensen die ik helemaal niet verwacht had (omdat ze tegen mij gezegd hadden dat ze niet konden, toch Niels?!).

Overhandiging

Om 19.40 opende Elise de avond, ze heette iedereen hartelijk welkom. Daarna hield mijn redacteur een speech. Met veel ontzettend lieve woorden waar ik helemaal verlegen van werd. Daarna kreeg ik het eerste exemplaar van ‘Vrije val’ in mijn handen. Al dat werk is niet voor niets geweest. Vervolgens kreeg ik ook nog een bos bloemen, waar mijn moeder altijd blij van wordt (er zitten heus wel voordelen aan vast als je dochter op haar 25e nog thuiswoont :P).

Voorlezen uit eigen werk

Erna mocht ik zelf iets vertellen over het ontstaan van het boek. Hier hebben jullie anderhalve week geleden al iets over kunnen lezen in het blog over het schrijfproces van Vrije val. Vervolgens las ik ook een klein stukje voor uit mijn eigen boek. Wat ik bijna vergeten was, maar gelukkig wees Froukje, mijn redacteur mij hier op. Vervolgens kon iedereen het boek kopen en door mij laten signeren. Ook dat was erg leuk, omdat ik toen ook de kans had om met iedereen gezellig te praten. Het was echt een supertoffe avond en ik vond het heel erg leuk dat er zoveel vrienden en familieleden gekomen zijn. Sommige mensen hebben er echt een eind voor moeten rijden, dus dat maakte het dubbel zo leuk :-).

Een bedankje aan iedereen die deze ervaring mogelijk heeft gemaakt! Jullie weten wie jullie zijn.

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

10 Comments

  1. Het klinkt als een onwijs leuke avond! Sowieso een heel bijzondere mijlpaal om je zelf geschreven boek in handen te hebben en te presenteren aan het publiek! Mooi om te horen dat je zo te horen met een grote glimlach terugkijkt op deze avond 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.