Vlogs op vrijdag #1 Overzicht januari 2022

Ik weet niet precies meer in welk blogbericht ik hier iets over had verteld, maar ik wil vanaf dit jaar elke maand een overzichtje plaatsen van de vlogs die ik afgelopen maand op YouTube heb geüpload. Mocht je er eentje missen, dan heb je hier een mooi overzicht.

7 januari – Schrijfdoelen 2022

Ik heb natuurlijk ook een blogbericht gedeeld over mijn schrijfdoelen van 2022, maar mocht je mij enthousiast willen horen vertellen over alles wat ik van plan ben om te bereiken in 2022 op schrijfgebied, dan kan je het hier nog eens rustig terugbekijken. Of niet rustig, als je de afspeelsnelheid op 2x zet 😉

O ja, ik vertel volgens mij ook iets over meer schrijftijd en dat ik daar snel meer over vertel. Dat kan helaas nog steeds niet, maar eind februari heb ik goede hoop dat ik er iets duidelijker over kan zijn.

14 januari -Jaardoel uitgelicht: 5 boeken schrijven?

Ik besloot om een nieuwe reeks te starten op mijn kanaal. Ongeveer iedere maand plaats ik een video waarin ik iets meer vertel over een specifiek jaardoel. Ik trapte de reeks af met een video over mijn (eigenlijk best wel idiote) doel om 5 eerste versies te schrijven in één jaar.

21 januari – Het verhaal van Time-out

Dit is de vijfde video in een reeks waarin ik iets meer vertel over de boeken die ik heb geschreven. Wat was mijn inspiratie? Hoe ging het schrijfproces eraan toe? Op YouTube vind je een overzicht met alle video’s in deze reeks.

28 januari – Hoe beïnvloedt corona mijn schrijversbestaan?

Het onderwerp van deze video is natuurlijk niet het meest fantastische onderwerp, maar ik vind het zelf best een toffe video geworden. Corona is inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij, maar hoe kijk ik hier als auteur tegenaan? Welke invloed heeft het op mijn schrijversleven?

En dat waren alweer de vier video’s die in januari online kwamen. Vandaag (om vier uur vanmiddag) komt er weer een nieuwe video online. Wil je die niet meer missen? Abonneer je dan zeker even op mijn YouTube kanaal. Heb je daar écht, écht, écht geen zin in? Wacht dan tot vrijdag 4 maart, dan komt er een nieuw overzicht online.

Welke video is jouw favoriet?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

  1. Het verhaal van Time Out vond ik echt een toffe video! Dat komt waarschijnlijk omdat ik dat ook een heel leuk boek vind ? Maar de video over hoe corona je schrijversbestaan beïnvloedt vond ik ook interessant! Oké, ik zit om 4 uur achter de laptop? Benieuwd waar die overgaat.

    1. Wat leuk dat je genoten hebt van de video van Time-out! Ik vond ‘m zelf ook erg leuk om te maken. Ben benieuwd of je de video van gistermiddag leuk vond 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: