Vlogs op vrijdag #14 Maart 2023

Zoals je wellicht weet, deel ik eens per maand een overzichtje van de vlogs die de afgelopen maand online zijn gekomen. Voor iedereen die toch wel nieuwsgierig is naar wat ik zoal op YouTube deel en voor degenen die per ongeluk een video hebben gemist. Veel kijk- en leesplezier!

Jaardoel uitgelicht
In deze video vertelde ik meer over mijn jaardoel om vier manuscripten te schrijven dit jaar. Het grappige is dat mijn visie op dit doel weer enigszins verandert is. Ik vind het op dit moment belangrijker dat mijn manuscript van De stad naar een uitgever gaat, dan dat ik dit doel bereik. Aan de andere kant hoop ik weer meer e-books te gaan publiceren dit jaar en die manuscripten tellen uiteraard ook (al heb ik Het braafste meisje van de klas niet meegeteld).

Project Rachel
In deze video deelde ik meer over het herschrijfproces van het verhaal van Rachel. Inmiddels is dat al helemaal afgerond en ligt het manuscript bij Froukje op haar bureau (figuurlijk dan). Toch grappig om met die video’s iets van het schrijfproces te kunnen delen.

Weekly reset
Deze video wilde ik echt al heel lang delen. Ik weet eigenlijk niet eens precies wanneer ik ben begonnen met de Weekly reset, maar ik denk dat ik al ruim een halfjaar mijn week op deze manier afsluit. Te waardevol om niet met anderen te delen die ook wat bewuster hun week willen afsluiten.

Kort verhaal schrijven
Zoals je wellicht weet schrijf ik iedere maand een kort verhaal. Het verhaal dat ik in maart schreef, deed ik met behulp van Rory’s Story Cubes en het leek me leuk om dat proces met jullie te delen. Het verhaal is echt niet best, maar het proces was wel erg origineel.

Writing prompts
En tot slot een video waarin ik meer vertel over Writing prompts. Ik heb hier ooit ook al wel een blog over geschreven, maar zo vertellen is toch een stuk(je) handiger! Ik hoop dat ik je hiermee kan uitdagen om ook een keer een writing prompt te doen.

Vanmiddag komt er trouwens ook een supertoffe video online, waarin ik meer vertel over het (her)schrijfproces van De stad. Abonneer je snel op mijn kanaal, zodat je geen video meer mist!

Welke video was jouw favoriet afgelopen maand?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.