Vlogs op vrijdag #15 April 2023

Iedere vrijdagmiddag komt er een nieuwe vlog online op mijn YouTube kanaal, maar voor wie er zo nu en dan eentje mist, licht ik eens per maand de video’s uit die de afgelopen maand online zijn gekomen. In dit bericht vind je dan ook een overzicht van de vlogs die ik in april heb gedeeld.

In de eerste video vertelde ik iets meer over mijn Camp NaNoWriMo project en tegelijkertijd gaf ik een update voor Lichtstad. Helaas heb ik m’n doel voor Camp NaNoWriMo niet gehaald en loop ik een beetje achter op de planning, maar ik hoop dat ik dit in mei weer recht kan trekken.

In de tweede video die in april online kwam vertelde ik iets meer over Schrijfcoach, redacteur of auteursbegeleider zijn. Welke van deze drie opties ben ik nu? De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik nog het allermeest schrijver/auteur ben. Dat doe ik het allerliefst: verhalen schrijven waar jij van kan genieten.

Halverwege de maand bedacht ik een nieuwe social media strategie en daar hoorde ook een nieuwe thumbnail voor YouTube bij, vandaar dat deze er iets anders uitziet dan de voorgaande video’s. In de video vertelde ik iets meer over structuur, of ik nu echt zo gestructureerd ben als mensen denken dat ik ben.

En als laatste een video die niet op vrijdagmiddag online kwam, maar op vrijdagavond: de online boekpresentatie van Wow! Ons huis is vol. Mét exclusieve beelden van het huwelijksaanzoek in De Wedloop.

Welke video vond jij het leukst?

Liefs,

Mirjam

PS: Dit blogbericht bevat een of meerdere affiliate link(s) naar een webshop van een lokale ondernemer. Als je via deze link iets koopt, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag. Uiteraard betaal je daar zelf niets extra voor 🙂

Kom me volgen op social media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.