Vlogs op vrijdag #17 Juni 2023

Op vrijdagmiddag komt er altijd een nieuwe vlog online op mijn YouTubekanaal, maar voor wie het weleens mist deel ik de eerste vrijdag van de maand een overzicht met vlogs die er de afgelopen maand online zijn gekomen. Vandaag dus een overzicht van alle vlogs van de afgelopen maand.

Trip naar Bratislava
Ik besloot mijn tripje naar Bratislava (begin mei) vast te leggen, maar ik ben niet zo’n goede reisvlogger als ik dacht dat ik zou zijn. Ik vond het maar lastig om steeds de camera erbij te pakken en alles vast te leggen. Maar goed, we hebben in ieder geval wat beelden van Bratislava en niet te vergeten Wenen. Het was in ieder geval erg grappig om eens te proberen.

Al mijn (bij)banen op een rij
Als ik er zo over nadenk heb ik flink wat banen gehad en ik besloot een video te maken waarin ik je vertelde hoeveel en wat voor banen dat zijn geweest. We begonnen met mijn krantenwijk en eindigden in De Wedloop. Maar daar zaten wel een stuk of tien baantjes tussen…

Leeslievelingsbijeenkomst
Ik vind het heel jammer dat ik van de bijeenkomst helemaal geen videobeelden heb, maar er zijn gelukkig wel een heleboel foto’s gemaakt, ook door Renate Bleijenberg (die ook de foto voor de cover van het boek over Rachel heeft gemaakt). Maar ik maakte wel een ervaringsvideo over de bijeenkomst en de ontmoeting met Becky Wade.

Mijn bedrijf
Tot slot een update video van mijn bedrijf. Af en toe deel ik wel iets over bedrijfswerkzaamheden in mijn schrijflogboeken, maar het leek me toch leuk om je wat meer te vertellen over hoe het inmiddels gaat met de onderneming. Op dit moment heb ik sowieso een leuke, fijne opdrachtgever. Van het redigeren leer ik ook ontzettend veel en dat maakt het supergaaf. Daarnaast schrijf ik heerlijk verder aan mijn boeken en daar geniet ik ook van. In de video deel ik je vooral meer over mijn bedrijfsdoelen en hoeveel ik er daarvan wil behalen dit jaar.

Vanmiddag komt trouwens een video online waarin ik meer vertel over mijn jaardoelen. Houd je niet van video’s? Dat geeft helemaal niks, morgen komt er ook een blogpost online waarin ik je vertel hoe het nu met mijn jaardoelen gaat!

Welke vlog vond jij het leukst om te zien afgelopen maand?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.