Vlogs op vrijdag #5 Overzicht juni 2022

Zoals gebruikelijk op de eerste vrijdag van de maand komt er een overzicht online met alle vlogs die de afgelopen maand zijn verschenen. Heb je er eentje gemist? Dan kan ‘m hier heel makkelijk terugkijken!

De eerste video was er eentje in de schrijftipreeks. Ik vertelde je meer over Plot – hoe je kunt voorkomen dat je aan het infodumpen bent, plotholes vermijden en andere onderwerpen. Maar de focus lag volgens mij nog het meest op infodumping.

De volgende video was een schrijfvlog. Ik koos een random dag in mei uit waarop ik van plan was om 10.000 woorden te schrijven. Maar of dat ook gelukt is…

Oké, dit was geen officiële vlog, maar had ik eerst op Instagram gedeeld en ik vond ‘m te goed gelukt om niet ook op YouTube als short te zetten. Ik ontdek steeds meer superleuke audiobestanden op Insta Reels en daar wil ik wat meer mee doen. Deze kon gelukkig ook op YouTube worden geplaatst en daarom wilde ik ‘m ook in dit blogbericht delen.

Er kwam ook een video-update online van project De stad. Ik vertelde meer over het schrijfproces en hoe ik het herschrijven zou gaan aanpakken – wat ik ook in een blog heb bedaan dus.

En tot slot kwam er afgelopen vrijdag een video online over Camp NaNoWriMo. Ik vertelde iets meer over mijn jaardoel hierin, over Camp NaNoWriMo zelf én wat mijn project is voor de komende maand.

Vanmiddag komt er weer een nieuwe video online in de schrijftipreeks. Het gaat deze keer over personages. Abonneer je op mijn kanaal om ‘m niet te missen!

Welke video vond jij het leukst?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

2 Comments

  1. Vind dit overzichtje zo ideaal! De video over Camp NaNoWriMo vond ik het leukst, omdat het nu helemaal duidelijk is hoe het precies werkt enz! En natuurlijk omdat je met een heel leuk project mee gaat doen, ben zo benieuwd en wens je super veel succes! Ik zag net dat No Fear niet de christelijke Young Adult Prize heeft gewonnen, jammer! Maar alsnog superleuk/goed dat die genomineerd was!

    1. Tof dat je het overzicht ideaal vond. Ik ben heel benieuwd naar het verloop van Camp NaNoWriMo. Ik heb nu nog geen woord geschreven, maar dat komt omdat ik afgelopen weekend druk was met de opening van het nieuwe pand van De Wedloop. Daarom vond ik het ook helemaal niet erg dat ik de prijs niet had gewonnen (en om andere redenen), en ben gewoon superblij met de nominatie. Ondertussen blijf ik doorschrijven en zal er vast wel een keertje een boek van mij een prijs winnen 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.