Day in the life #20 Dinsdag 18 augustus 2020

Het is alweer de vierde maandag van de maand en dat betekent dat er een nieuwe Day in the life blog online komt over een willekeurige dag uit augustus. Woensdag 5 augustus en dinsdag 18 augustus kregen evenveel stemmen op mijn poll op Instagram en ik besloot uiteindelijk voor 18 augustus te gaan omdat ik dan op vakantie was. Lees je me terwijl ik terugblik op een heerlijke dag?

Wat betreft foto’s maken moet ik écht beter m’n best doen. In de ochtend was ik heel enthousiast en maakte ik een reeks foto’s van de omgeving. Maar de rest van de dag raakte het een beetje in vergetelheid en pas ’s avonds laat dacht ik er weer aan. Ik heb er stiekem ook maar wat foto’s van een andere dag bij gepakt 😉

Deze foto is van zondag, toen was het nevelig en dat was prachtig!

Ik stond vroeg op om m’n Miracle Morning uit te voeren. Op vakantie heb ik geen een keer een wekker gezet, maar ik was toch elke dag om zes uur wakker (of eerder zelfs). Ook deed ik een wat aangepastere versie van de Miracle Morning zoals ik vorige week woensdag beschreef. We waren met het hele gezin op vakantie, omdat m’n ouders in mei 35 jaar getrouwd waren. M’n neefje is een lichte slaper, zeker in de ochtend, dus moest ik erg zachtjes doen. In plaats van starten met sporten, deed ik de laatste vier stappen van de Miracle Morning en daarna ging ik een flink stuk lopen. Meestal zette ik dan een luisterboek aan, dus van het stiltemoment kwam niet zoveel deze week.

Die dag was ik niet de enige vroege vogel, ook m’n broer was op tijd opgestaan om te vissen. Ik liep langs het meertje waar hij aan het vissen was en heb een tijdje met ‘m gepraat. Ook maakte ik een foto, zoals je ziet, toen hij besloot het water in te lopen om de waterkipjes weg te jagen 😉 Ik mocht met de foto doen wat ik wilde, dus heb ‘m toch maar toegevoegd aan m’n blog.

Erna liep ik van het vakantiepark af en ontbeet, terwijl ik een boek las. Ik weet niet meer zo goed welke, ik heb de afgelopen week echt superveel gelezen. Als je me volgt op Instagram weet je misschien ook wel waarom. Ik heb mezelf een challenge opgelegd voor 2021 en ik ben nu vast aan het ’trainen’ ;-). Wat het precies is, deel ik nog wel een keer in een blog. Ik weet niet precies hoe laat ik terug was bij het huisje. Rond een uur of tien was ik wel weer terug bij het huisje. Daar heb ik ook weer gelezen en een tijdje later met m’n vader, jongste broer, nichtjes en neefje een wandeling gemaakt. We hebben ook een tijdje op het springkussen dat op het vakantiepark stond gesprongen. Ook heeft m’n neefje nadat we terugkwamen mijn wespensteek verzorgd. De dag ervoor waren we met z’n allen naar Valkenburg gegaan en daar ben ik door een wesp gestoken toen ik m’n tas op m’n rug wilde doen. Het jeukte de dag erna nog verschrikkelijk, dus ging m’n neefje (4) er zalf opdoen. Echt superschattig <3

’s Middags gingen we zwemmen in het binnenzwembad op het park. In verband met de coronamaatregelen mochten we maar een uurtje en moesten we reserveren. Er mochten totaal maar 20 mensen in het bad (het was dan ook een klein zwembad) en we hadden veel lol met z’n allen. Erna ben ik met m’n oudste nichtje nog eventjes naar het meertje gegaan, alle glijbanen stonden aan en daar wilden we een paar keer vanaf. Ik heb geen betere foto van de glijbanen dan degene die ik ’s morgens had gemaakt van de waterkipjes (nadat m’n broer ze bij z’n hengels had verjaagd). Erna heb ik een paar potjes eenendertigen gedaan met m’n broers, moeder en oudste nichtje. Als avondeten aten we soep en erna heb ik nog een eindje gewandeld met m’n luisterboek.

Zonsondergang van donderdag

Toen ik terugkwam ging ik badmintonnen met m’n broers en een van m’n schoonzussen. We wisselden het af en hadden heel veel lol. Vooral omdat m’n broers allebei in een gekke bui waren en we uiteindelijk buikpijn hadden van het lachen. Toen de zon was ondergegaan en het te donker was om nog te badmintonnen gingen we naar binnen om een spelletje te doen.

Dat spelletje was Codenames, echt een van m’n favorieten! We deden twee of drie potjes en ik zat iedere keer in het winnende team 😀 Dit spelletje komt trouwens ook voor in het tweede deel van Samen! Tenminste, als de scène niet sneuvelt in een van de herschrijfrondes, maar daar gaan we niet vanuit. Uiteindelijk ging ik rond halfelf naar bed, ruim een uur later dan ik normaal thuis zou doen, maar dat gaf niets. Gezelligheid met de familie is meer waard dan acht uur slapen per nacht.

Wat is jouw favoriete gezelschapsspel?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

6 Comments

  1. Leuke vakantie, en ziet er heel corona-proof uit. Zie maar, er is toch nog veel mogelijk. En die foto’s zijn erg mooi. Hopelijk ben je super uitgerust, gemotiviert en geinspireerd terug gekomen.

    1. Het was ook heel erg goed geregeld wat betreft corona. En het helpt inderdaad om overal mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.