Day in the life #31 Woensdag 8 september 2021

Normaal gesproken schrijf ik de Day in the life blogs altijd één dag, hooguit twee dagen nadat ik alles heb vastgelegd. Dat is deze keer niet het geval, we zijn al ruim twee weken verder. Maar ik ga proberen goed vast te leggen wat er deze dag allemaal is gebeurd 😉 Dat wordt nog lastiger omdat ik ‘maar’ vijf foto’s heb…

Voor de verandering begon ik mijn dag met een bak koffie. Ik vind koffie best lekker, maar krijg altijd buikpijn van de cafeïne. Daar is natuurlijk een oplossing voor: cafeïnevrije koffie. Lekker met wat opgeschuimde lactosevrije melk. Natuurlijk had ik ook een normaal ontbijt, waarschijnlijk is dat een schaaltje vanille yoghurt met teff, blauwe bessen, walnoten, kokosschaafsel en ahornsiroop geweest. De afgelopen weken eet ik namelijk niets anders meer (als ontbijt) 😉

Om acht uur moest ik bij de fysiotherapeut zijn, mijn rug werd even goed gemasseerd. Erna deed ik boodschappen en om tien uur had ik een afspraak bij De Kapper. Iemand had gezegd dat ik paars haar zou nemen. Niet gedaan, maar na afloop wel even getest met een instafiltertje en deze foto naar ‘m gestuurd 😉 Op Instagram had ik een poll en de meeste mensen vonden (gelukkig) dat ik gewoon mijn bruine lokken moet houden.

Ik vereerde De Wedloop met een bezoekje, om te kijken of No fear er al was. Maar die kwam later op de dag pas binnen, dus hij was er nog niet. Maar het was wel leuk om weer eventjes in de boekhandel te zijn.

Mijn lunch van de dag (en dat is meteen de één na laatste foto die ik heb). ’s Middags heb ik volgens mij vooral veel gelopen met mijn vader, en video’s gemaakt en bewerkt.

’s Avonds zou ik eerst eigenlijk een TFC vergadering hebben, maar omdat meerdere mensen niet konden ging dat niet door. Dus kon ik thuisblijven. Het idee was om vroeg naar bed te gaan en dit boek uit te lezen. Dat is op zich wel gelukt, maar ik vond dit boek echt heel erg tegenvallen. Ik denk dat ik sowieso te veel oorlogsboeken heb gelezen de laatste tijd, al die verhalen komen op hetzelfde neer. Ondertussen heb ik ook nog zitten appen, dus het duurde veel langer voordat het boek uit was. De laatste honderd bladzijden heb ik niet heel aandachtig gelezen en ik was blij dat-ie uit was. Ik heb het nog eens nagekeken, maar volgens mij ging ik deze woensdag (bij uitzondering) wel redelijk op tijd slapen. Mijn leven is de afgelopen paar weken nogal veranderd en ik ga niet meer iedere avond braaf op tijd naar bed, haha. Toch hoop ik dat je, ondanks de beperkte foto’s en korte verhalen hebt genoten van dit dagverslag. Woensdag is meestal een rommeldagje bij mij en deze keer was zeker geen uitzondering! In oktober hoop ik echt een mooi dagverslag te maken, met veel foto’s 🙂

Hoe laat ga jij meestal slapen?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

10 Comments

  1. Ja, ik heb van meer mensen gehoord dat ik het wel kan hebben. Maar in mijn omgeving is het helemaal niet gebruikelijk om je haar te verven, in ieder geval niet in zo’n opvallende kleur. Daarom denk ik niet dat ik het ooit zou doen 😉

 1. Bruin haar staat u toch beter 😉
  Meestal ga ik om half `10 naar boven, maar ik lees altijd best wel lang, vooral als ik perse een boek uit wil hebben! Lunch ziet er trouwens lekker uit! Leuk om te lezen weer!

 2. Leuk om te lezen! Haha ik sluit me bij de anderen aan dat je eigen kleur haar je het leukste staat, maar wel leuk om het even met een filtertje uit te proberen.
  Ik heb dat vaak ook trouwens als ik veel boeken over een bepaald onderwerp of periode lees, bijvoorbeeld Afghanistan (De Vliegeraar las ik en daarna Duizend schitterende zonnen en nog toen een andere) of de Tweede Wereldoorlog, dat het dan een beetje too much is allemaal en het je niet meer zo kan bekoren.
  Enne, hoe laat ik meestal ga slapen… nou ik bedacht mij net vandaag dat ik alweer een tijdje veel te laat naar bed ga, haha. Jammer genoeg heb ik daardoor vaak net wat te weinig lees- én slaaptijd. Dus thanks voor de reminder. Tijd om het weer wat terug te schroeven!

 3. Fijn verslag weer en gezellige dag. Dat met dat lezen van teveel boeken van het zelfde thema, komt me bekend voor. Vol enthousiasme koop ik dan nog x boeken over het zelfde thema, van de zelfde schrijver of uit dezelfde streek, maar na nummer 3 of 4 worden ze op de stapel “nog te lezen boeken” gelegd, en vaak verdwijnen ze dan ongelezen naar de kringloop. Is ook een sociale actie…. En momenteel ga ik weer wat later slapen, rond half 11, en dat hangt een beetje van de slaapqualiteit af. Maar er is geen echte regel. Tussen 10 en 11. En soms wordt er nog gelezen…. Succes!

  1. Dankjewel voor de leuke reactie. En fijn om te lezen dat het herkenbaar is van een groot aantal boeken over hetzelfde thema lezen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.