Friday Fun #10 5 Memes over lezen

De afgelopen tijd kwam ik weer veel leuke memes tegen op Facebook en Instagram. Vandaag wil ik er een aantal met jullie delen rond het thema lezen, omdat dat, naast schrijven, een van mijn favoriete bezigheden is. Veel plezier.

Inderdaad. Dinosauriërs lazen niet en bij mijn weten zijn ze uitgestorven. Behoed het menselijke ras en begin vandaag nog in dat ene toffe boek!

True story dit. Vaak als ik tegen mezelf zeg dat ik nog een hoofdstuk mag lezen worden het er alsnog een stuk of vier, vijf. Dat brengt me meteen bij het volgende probleem…

… Mijn nachtrust. Ik heb echt veel slaap nodig. Maar soms … dan vergeet ik dat weleens, als ik net een heel gaaf en spannend boek aan het lezen ben.

Hier verschillen mijn moeder en ik over van mening. Ik geloof dat je nooit, maar dan ook nooit genoeg boeken kunt hebben.

Ja, sorry. Ik zag Bilbo Baggins en toen wist ik meteen dat ik deze meme moest hebben. Maar zo voelt het beginnen in een nieuw boek vaak wel: als een groot avontuur!

Welke meme is het meest herkenbaar voor jou?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

    1. Bedankt voor je reactie 🙂 En ja … ik denk dat ik vooral verbaasd kijk of misschien ook wel geschokt als iemand die opmerking maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: