Friday Fun #9 5 Memes over uitstelgedrag

Het is al een tijdje geleden dat ik een post met Friday Fun deelde. Ik ben van plan om het dit jaar wel weer mee te gaan doen, maar wel op een andere manier. Voorheen postte ik een grappig plaatje, nu post ik 5 leuke memes over hetzelfde onderwerp. Vandaag is dat procrastination, oftewel uitstelgedrag.

Aragorn en ‘But it is not this day’ is altijd een leuke combinatie 🙂

Doe jij dit weleens? Ik eigenlijk nooit, maar dat is waarschijnlijk ook omdat ik geen eigen huis heb. Sowieso kan ik heel trots vertellen dat ik bijna nooit meer uitstelgedrag vertoon als het gaat om schrijven 🙂

Dit herken ik echter wel van de middelbare school, ik schrijf beter als er een beetje druk achter zit. Maar niet teveel, want dan lukt het niet.

Dit gaat sowieso over mij. Ik zoek altijd van alles en nog wat op en doe bijna alle testjes die er bestaan. Research.

Precies dit.

Heb jij vaak last van uitstelgedrag?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

    1. Dank je 🙂 Heel veel succes met eraan werken! Dat is echt een groeiproces wat met vallen en opstaan gaat (is mijn ervaring).

    1. Dank je 🙂 Ik denk dat iedereen het wel herkent. Bij mij gaat het de laatste tijd best goed, maar het zal vast wel weer terugkomen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: