Friday Fun #12 5 memes die je aan het schrijven zetten

Een tijdje geleden heb ik een halve zaterdag naar memes gezocht en voorlopig heb ik genoeg onderwerpen om Friday Fun posts over te schrijven šŸ™‚ Vandaag deel ik 5 memes die je aansporen om te schrijven…

Als the queen herself het zegt, dan heb je weinig keus, toch?

“Eh…”
Ja, als Sherlock Holmes mij zo aan zou kijken, heb ik ook geen weerwoord.

Daar heb je waarschijnlijk groot gelijk in.

Jup.

Mijn commentaar is niet echt veelzeggend, deze keer. Waarschijnlijk omdat al die memes me dwingen na te denken over wat ik met mijn schrijfochtend heb gedaan. Niet zo veel bijzonders. Maar nu ga ik Ć©cht schrijven, dus het helpt wel.

En jij? Waarom ben jij niet aan het schrijven?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

    1. Ja, memes zijn heerlijk, ik kan er uren naar kijken. En je hebt gelijk, het is heerlijk om te lezen wat anderen hebben geschreven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: