Nieuwe avonturen #4 Escapetoer, met de trein naar Meppel en een schrijfmarathon

Iedere week een nieuw avontuur beleven is nog een behoorlijke opgave, maar in de afgelopen maand is het weer gelukt om iedere week iets te doen wat ik nog niet eerder had gedaan. Voor wie het nog niet weet, deze blogreeks is gebaseerd op mijn avonturenlijst voor mijn nieuwe levensjaar.

Week 23: 2-8 juni 2024
Deze week ben ik naar Meppel gereisd met de trein voor de workshop op het Greijdanus. Nu kan ik me niet herinneren dat ik ooit eerder in Meppel ben geweest, dus dat was een heel avontuur, evenals de workshop (maar dat was niet iets wat ik nog nooit gedaan had).

Week 24: 9-15 juni 2024
Deze week heb ik zelfs twee nieuwe dingen gedaan. Ik ben namelijk met de auto (van mijn ouders) naar Zandvoort gereden omdat Anna Laura daar op vakantie was (tijdens haar verlof), ik ging een dagje naar haar toe. Daar hebben we ook de nieuwste podcastaflevering opgenomen. Daarnaast heb ik op zaterdag een escapetoer gedaan in Gorinchem, met de TFC. Dat was voor mij ook een soort van afscheid, want ik stop als TFC-lid.

Week 25: 16-22 juni 2024
Haha, het avontuur van deze week was iets bizars wat met schrijven te maken heeft: ik heb namelijk in 3 dagen tijd 25.000 woorden geschreven. Ik schreef Samen! deel 6 af en schreef ook nog wat blogs en andere stukjes. Een heel productieve week dus.

Week 26: 23-29 juni 2024
Eigenlijk is dit niet een gloednieuw avontuur, maar in deze week haalde ik mijn ouders op van Schiphol. Dat deed ik wel nadat ik in drie dagen tijd maximaal 8 uur geslapen had (alles bij elkaar), dus ergens was het wel een heel avontuur. En mijn ouders hadden een jetlag, wat ook niet eerder is gebeurd, dus zij konden ook niet terugrijden. Ze hebben namelijk met vrienden een rondreis van 3 weken door Canada gemaakt 😉

Heb jij nog een micro-avontuur beleefd de afgelopen tijd?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

1 Comment

  1. Oh wat leuk dat Samen! deel 6 af is (nog niet perfect maar toch)
    En ook superleuk dat de podcast er weer is… ik heb hem al geluisterd en ik vind het echt super leuk dat er een 10 deel van de duiventil komt!! zou de serie dan af zijn? 10 is wel een mooi rond getal????

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.