Nieuws #6 Verschijning Yes! Papa gaat trouwen

Wie me volgt op Instagram, Facebook of andere sociale media weet het natuurlijk al! Afgelopen donderdag is mijn zevende boek verschenen: Yes! Papa gaat trouwen. En geloof je me als ik zeg dat ik net vijfde schreef? Zeven boeken … daar kon ik zeven jaar geleden alleen maar van dromen!

Helaas is het door de koppigheid van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen niet mogelijk om een officiële boekpresentatie te houden. Superjammer, maar er is niets aan te doen. Hm, toch wel: een digitale boekpresentatie natuurlijk! Bij deel 1 in de Samen! serie heb ik dit ook gedaan.

Omdat de boeken onverwachts een paar dagen later arriveerden dan gepland, heb ik vrijdagavond 23 april 2021 mijn boekpresentatie gehouden. Ik wilde het graag zaterdag 17 april doen, maar dat ging niet door. Dus toen moest ik op het allerlaatste moment ook een nieuw blogbericht schrijven, haha. Maar goed, nu heb ik alsnog mijn boek officieel gepresenteerd en die presentatie kan je hier terugkijken!

Een fysiek exemplaar koop je natuurlijk bij De Wedloop (of je eigen lokale boekhandel)!

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

4 Comments

  1. Gefeliciteerd met je 7e boek! Wat een prestatie. En je boekpresentatie was er goed. Heb er weer veel van opgestoken. Interessant is vooral het plezier dat je hebt in het ontwikkelen van personages en verhaallijnen. Super. Geniet van je succes!

    1. Dank je wel voor je leuke reactie! Ik vond het heel tof om de boekpresentatie te maken en ben ook echt blij met het eindresultaat. Sinds m’n eerste video heb ik veel bijgeleerd 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.