Projectvlog #2 Friends 4-ever

Sinds 7 januari 2020 komt er iedere week een hoofdstuk online van het vervolgverhaal Friends 4-ever. Ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om hier ook een projectvlog over te maken, zodat je wat meer weet over het ontstaan van dit verhaal…

Ik hoop dat je het leuk vond om wat meer te horen over het vervolgverhaal. Hoe zou jij het vinden als ik de hoofdstukken ga herschrijven en ze misschien uitbrengen als (e-)boek? Misschien dat ik het trouwens zelfs nog anders aanpak, dat ik het vervolgverhaal als basis gebruik om over elke vriendin apart een boek te schrijven, wat dieper ingaat op hun verhaallijnen en waar ik wellicht ook nog wat toevoeg.

Wat lijkt je dan het leukst?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

  1. Moeilijke vraag. Beide ideeën zijn goed. De vraag is of je voor alle vrienden genoeg inspiratie hebt. Maar als je deze vraag stelt, betekent dat, dat je weer meer zin in schrijven hebt, en dat is positief. Je kunt ook 2 delen maken met alle vrienden er in, dan kun je het naar eigen inzicht nog uitbreiden. Als je elke vriend 1 deel maakt, is het project daarna afgesloten, of er komen nog weer 4 delen.

  2. Ja snap wel dat je idd niet al teveel tijd hier in wil stoppen want tijd is geld en dit levert niks op.

    Althans niet direct. Wat je zelf ook al zegt eigenlijk. Je hele blog is een groot visitekaartje. Sinds je er een heel schema en plan aan hebt gehangen is het ook echt zo leuk om te volgen. Je bent weg punctueel met uploaden, je bent breed qua onderwerpen en alles leest vlot. Oh en het vervolgverhaal of course. Echt middelbare school vibes want zoveel herkenning ook! dat is grappig om te merken.

    Eens met dat de verhalen niet langer hoeven. En uitbrengen als boek is een leuk idee, maar ik vind het eigenlijk leuk dat je schrijft met het idee dit wil ik doen punt. Denk dat dat ook zorgt voor een goede flow. Petje af Trouwens als je nog genoeg inspiratie hebt voor twee jaar middelbare school!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.