Projectvlog #2 Friends 4-ever

Sinds 7 januari 2020 komt er iedere week een hoofdstuk online van het vervolgverhaal Friends 4-ever. Ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om hier ook een projectvlog over te maken, zodat je wat meer weet over het ontstaan van dit verhaal…

Ik hoop dat je het leuk vond om wat meer te horen over het vervolgverhaal. Hoe zou jij het vinden als ik de hoofdstukken ga herschrijven en ze misschien uitbrengen als (e-)boek? Misschien dat ik het trouwens zelfs nog anders aanpak, dat ik het vervolgverhaal als basis gebruik om over elke vriendin apart een boek te schrijven, wat dieper ingaat op hun verhaallijnen en waar ik wellicht ook nog wat toevoeg.

Wat lijkt je dan het leukst?

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: