Schrijflogboek #5 April 2018

Omdat maart zo’n fantastische schrijfmaand was, wilde ik dit natuurlijk doorzetten in april. Ik schreef deze maand wel minder dan de vorige maand, maar er gebeurden wel een aantal leuke dingen, waarover je kunt lezen in deze schrijfupdate!

Ik vertel kort per categorie wat ik eraan gedaan heb. Bij sommige categorieën post ik wat extra uitleg of nieuws.

Korte verhalen – 170 minuten
Momenteel werk ik aan twee korte verhalen in opdracht. Het is nog niet zeker of deze verhalen daadwerkelijk gepubliceerd gaan worden, maar ik houd jullie op de hoogte.

Blog – 280 minuten
Ik weet niet of ik het destijds heb geschreven, maar in februari is mijn laptop kapot gegaan. Ik heb een tijdje met allerlei oude laptops gewerkt, maar sinds twee weken heb ik weer een nieuwe laptop. Het gekke was dat toen deze binnen kwam, meteen mijn schrijfzin terugkeerde. Het schrijven van blogposts was ook een stuk makkelijker op mijn eigen, nieuwe laptop, dus in no time waren alle berichtjes voor mei geschreven.

Vrije val – 370 minuten
Wie mij op Instagram volgt had het al kunnen zien, maar in het najaar van 2018 hoopt mijn vierde boek te verschijnen. Op 13 april had ik een overleg met mijn redacteur wat super leuk en inspirerend was. Samen met haar heb ik ‘Vrije val’ besproken en kreeg ik meer dan voldoende feedback om mee aan de slag te gaan. Hier ben ik dan ook al aan begonnen.

Geheim project – 910 minuten
Zelf sta ik echt te popelen om je meer te vertellen over dit leuke project, maar broerlief is hier nog niet zo over te spreken. In ieder geval hebben we er de afgelopen maand super veel aan gedaan. Meer nog dan de afgelopen maand. We hopen dit steeds meer op te bouwen, omdat we het steeds leuker gaan vinden en er steeds meer in geloven.

Overig – 310 minuten
Naast schrijven aan bovenstaande dingen heb ik ook veel losse opdrachtjes en schrijfsels gemaakt. Ik schreef weer een paar persoonlijke columns, maakte wat opdrachten voor de LOI en brainstormde wat voor een eventueel boek voor volwassenen. Omdat ik aan vrijwel alles niet veel tijd heb besteed, gooi ik deze maar op de overige hoop.

Totaal
De afgelopen maand heb ik 2040 minuten besteed aan schrijven, wat neerkomt op precies 34 uur. Dit zijn dan de uren die ik heb bijgehouden, want het is zo lastig om alle minuten op te schrijven die je in je hoofd besteed aan schrijven. Ik ben benieuwd wat deze maand gaat brengen. Jij ook?

Liefs,

Mirjam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: